joi, 21 aprilie 2011

Învingeţi stresul!


Autor: Ionel Grama


Tot mai multă lume se plînge de afecţiuni ale sistemului nervos, generate de viaţa pe care o trăim. Tot mai mulţi oameni cad victime dereglărilor psihice, cauzate de mecanismul intim al proceselor nervoase. Motive?

Mult mai multe decît numărul celor… 101 dalmaţieni! Vă propunem să vedem cum se poate scăpa de ele. Sînteţi de acord?
1. Vă treziţi noaptea din somn şi vi se pare că nu mai sînteţi singuri în cameră sau în pat? Obiectele din jur „prind viaţă” şi o iau razna prin casă?
Treaba asta se cheamă „iluzie” şi, ca să scăpaţi de ea, efectuaţi presopunctură, simultan, în punctul 1, puncte-perechi, situate la un deget lăţime deasupra mijlocului sprîncenelor. Trei-cinci minute, de trei ori pe zi, timp de 15 zile.
2. Vedeţi lumini ciudate, auziţi voci care nu există, simţiţi înţepături sau arsuri în diferite locuri pe corp?
Aceste simptome se încadrează în „halucinaţii” şi puteţi scăpa de ele efectuînd presopunctură în punctul 2, situat pe tîmplă (oricare), la un deget lăţime de vîrful urechii spre sprînceană. Cinci minute, de două ori pe zi, timp de zece zile.
3. Vi se pare că toată lumea are ceva cu dvs., vă bate gîndul să-i chemaţi pe toţi la tribunal sau - Doamne fereşte! - să le aplicaţi niscaiva pedepse dure?
E posibil să aveţi o formă de „delir”, dar puteţi scăpa de el executînd presopunctură în punctul 3, situat la două degete lăţime deasupra pavilionului urechii (oricare). Trei-cinci minute, de trei ori pe zi, timp de 15 zile.
Desigur, indicaţiile unui medic sînt absolut necesare, dar, pînă faceţi rost de bani şi timp, încercaţi sfaturile noastre, deoarece nu pierdeţi nimic. Aveţi şi alte afecţiuni? Doriţi să vă ajutaţi singuri? Citiţi permanent revista Lumea misterelor şi scrieţi-ne pe adresa redacţiei. Noi sîntem mereu prezenţi la datorie şi încercăm să vă fim de folos. Şi… nu vă mai aruncaţi imediat să înghiţiţi pilule cu pumnul, luînd aminte la ce zicea Martin H. Fischer: „Jumătate dintre drogurile moderne ar putea fi aruncate în stradă, dar există riscul să le mănînce păsările”.

4 comentarii:

  1. Cred că, prin stilul ”modern” de viață, tot mai mulți o luăm razna .E tot mai greu să te regăsești și să-ți păstrezi echilibrul, într-o astfel de lume, care, cred eu, e un test continuu al rezistentei. Cred că nu aceasta este lumea ideală ce i-a fost destinată omului ... Undeva, la un moment dat, s-a produs defecțiunea , așa cred.
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. si din pacate stresul ii invinge pe multi din noi! ghizela

    RăspundețiȘtergere
  3. Fizicul si psihicul cedeaza in momentul in care sufletul intampina probleme peste care nu poate trece.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că sufletul are o putere infinită, dar mintea noastră refuză să recunoască acest lucru ...
    Diana

    RăspundețiȘtergere