duminică, 3 aprilie 2011

Vasile Seicaru – Actorul

7 comentarii:

  1. Mie imi cam pica netul.....oricum am de pregatit botezul nepotelului meu si voi lipsi o vreme,si stiu ca va voi simti lipsa!! ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. După 1989 s-a distrus tot ce a creat pozitiv acest popor în toate domeniile, nimeni nu a avut grijă să protejeze valorile naționale, inclusiv teatrul, recunoscut și apreciat până atunci la adevărata sa valoare peste tot în lume ... Marii noștri actori au fost și sunt umiliți în continuare, la fel ca toate categoriile sociale. Valorile adevărate au fost înlocuite cu nonvalori importate din occident și de pe unde s-a putut !
    Am ajuns din nou la punctul din care Mircea Eliade spunea,referitor la perioada ce debuta cu anul 1927 , că trebuie să înceapă o revoluție creștină, în primul rând aflându-se tinerii, așa cum ar trebui să se întâmple și astăzi:
    ”Căci omul timpurilor moderne a rămas integrat în vechea economie luciferică: a egoismului, a instinctelor, a valorilor celei mai abjecte biologii. De câte ori a apărut în istorie un om nou, el s-a înfăptuit printr-un primat al valorilor spirituale. Lupta între lumină şi întuneric, între bine şi rău, nu va fi curmată decât la sfârşitul veacurilor. Dar orice nouă victorie a spiritului, a luminii, nu s-a împlinit decât printr-o renunţare desăvârşită la instinctele de conservare individuală. Omul nou înseamnă, înainte de toate, depăşirea firească a acestor instincte.” (Mircea Eliade – ”O revoluție creștină”) D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noua ne vei lipsi,Ghizela!Toate cele bune si te asteptam sa revii!
    Superba melodia.Alina

    RăspundețiȘtergere
  4. Am promovat-o cat am putut;).Alina

    RăspundețiȘtergere
  5. Să vă trăiască puiul de dac, să crească mare, sănătos ! D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, chiar iti vom simti lipsa. Sa aive parte de sanatate si fericire!
    Societatea nostra se afla intr-o continua degradare, dar atunci cand se ajunge la fundul gropii, de obicei, vine si urcusul, scensiunea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici pot ajunge oamenii de valoare, dacă aleg să trăiască în România în aceste vremuri:

    Dem Rădulescu - ” Milogu SA - Cerșetor independent” :

    http://www.youtube.com/watch?v=3Fqd-D5Maow
    Diana

    RăspundețiȘtergere