sâmbătă, 16 aprilie 2011

Sangre - Eternia

6 comentarii:

  1. Bravo băieți!
    Îmi place cântecul, foarte frumos.
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Revoluția islandeză - și la noi nu se spune nimic despre asta în presă!

    http://rapcea.ro/2011/04/revolutia-islandeza-si-la-noi-nu-se-spune-nimic-despre-asta-in-presa/
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  3. Rafael Nadal tocmai l-a învins pe Andy Murray în trei seturi în semifinala turneului de tenis pe zgură de la Monte Carlo, calificându-se pentru a șaptea oară în finală ( a câștigat-o de șase ori - un record), unde îl va întâlni pe compatriotul și prietenul său David Ferer.L-am văzut în tribună și pe marele campion Ilie Năstase, care a fost nr. 1 în lume la tenis de câmp, a câștigat și el de trei ori acest turneu, dacă bine îmi amintesc.
    Îl ador pe Rafael Nadal, la numai 24 de ani este cel mai mare luptător din tenisul mondial! ( a fost de fapt de la începutul carierei, Roland Garros-ul l-a câștigat de vreo cinci sau șase ori până acuma și cred că îl va câștiga și în acest an!)
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca nu ma insel, de 5 ori casitigator al RG. Este si favoritul meu inca de cand el avea 18 ani. A reinventat tenisul merind suprafata de joc prin recuperarile lui uimitoare. Finala va avea loc maine la orele 16. Vamos Rafa! ;)
    Subiectele despre divorturi sunt mult prea importante pentru mass-media noastra :(

    RăspundețiȘtergere
  5. L-a hărțuit până l-a stors în setul doi și l-a zdrobit în setul trei! Așa face totdeauna! Înspăimântător era pentru adversari și în anii de debut, cu alura lui de puști ”pirat”!Era teribil! Acuma s-a ”înțelepțit”, e mai precaut, dar îmi plăcea mult curajul lui nebun de atunci!După ce s-a retras Gustavo Kuerten,care îmi plăcea mult pe zgură, îmi lipsea un luptător ca Rafa.
    P.S. Roland - Garros -ul este turneul meu preferat.Visez să văd o finală pe viu ...
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place mai mult iarba de la Wimblendon :d, ordinea urmatoarelor gs fiind: RG, AO si ultimul USO. H_Aurelian

    RăspundețiȘtergere