miercuri, 5 ianuarie 2011

Matrozul betiv este si tradator de neam

Chiorul a semnat marţi,4 ianuarie, decretul pentru promulgarea Legii educaţiei naţionale, vinzand Transilvania ungurilor, fara sa clipeasca, ceea ce reprezinta un act de tradare nationala. Urmatorul pas este declararea autonomiei regiunii, act care va fi sustinut de dragul interesului propriu de carmaciul sef.

Melodia este interpretata de catre Corul bărbătesc din Finteuşul Mare - Cand frumoasa Romanie

3 comentarii:

  1. Va mai mira ceva????Pe mine nu!Vad ca alesii nostrii fac poftele oricui in afara de ale noastre,noi oameni obisnuiti care tinem tara asta pe umeri si aducem pe lume copii sa nu ni se stinga neamul...m-am saturat de atatea sacrificii.Cand aud de sacrificiu mi se acreste,generatie de sacrificiu inainte de '98 generatie de sacrificiu dupa!Inainte de Craciun mi-a venit pe lume un nepotel,oare ce il asteapta? Ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa traiasca,sa fie sanatos si sa primeasca educatia cuvenita!Ce-l va astepta,ramane de vazut...
    Si acum revenind la problema expusa anterior tin sa va spun ca madurea sufletul cand ii vedeam pe aia zilele trecute care-si luau cetatenie maghiara spunand"Noi am stiut intotdeauna ca suntem maghiari!".Intrebare:"Si ce ai cautat aici atatia ani,contribuind la declinul acestei tari,a?".Incep sa-mi pierd rabdarea.
    P>S.M-a dezamagit Vadim.Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Pt. bunicuta Ghizela: Sa fie sanatos si sa aive parte de tot binele din lume.
    Parintele Justin Parvu spunea mereu:Rabdare, rabdare si iar rabdare. Iar dupa atata rabdare, sa ai iar rabdare si iar rabdare. Poate aceasta este cea mai buna atitudine momentan.
    P.S. Si pe mine m a dezamagit :(

    RăspundețiȘtergere