sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Fluorizarea apei: Otravirea globala


Imaginati-va ca in apa care curge la robinetul dumneavoastra au fost introduse in mod deliberat substante nocive care v-ar afecta integritatea fizica, actionand chiar si asupra capacitatii de rationare. Desi pare greu de crezut exista probe care atesta ca acest lucru se intampla (cel putin in Marea Britanie si SUA). Conform mai multor cercetatori si oameni de stiinta din domeniul sanatatii publice, adaugarea in apa chiar si a unei cantitati infime de fluor , nu numai ca nu previne aparitia cariilor, dar duce si la imbolnavirea orgasnimului. Mai mult decat atat poate afecta si comportamentul individului.
La finele anului 2003 guvernul britanic a luat o masura care a afectat in mod direct consumul de apa fluorizata. S-a afirmat, in mod public, ca nici un copil mai mic de 5 ani nu va avea probleme cu dantura.

Fluorul este mai nociv decat plumbul
Fluorizarea a inceput oficial prin anii `30, cand un grup de oameni de stiinta au descoperit ca adaugand mici cantitati de fluor intr-un lichid, acest element devenea benefic in lupta contra cariilor. Cu toate ca s-a demonstrat ca fluorul favorizeaza intarirea smaltului dintilor, el poate produce si multe tulburari de sanatate, mult mai grave decat v-ati putea imagina.
Cati dintre noi, stiu de exemplu , ca acest element care se utilizeaza in fluorizarea apei si a pastei de dinti provine din reziduurile rezultate din fabricarea aluminiului ? Cu siguranta, foarte putini…
Este folosit de asemenea si la fabricarea otravurilor pentru sobolani si gandaci.
Primele intoxicari cauzate de fluor dateaza din perioada Revolutiei Industriale. In anul 1850 fabricile de fier, cupru si aluminiu au evacuat in aer mari cantitati de substante cu grad ridicat de toxicitate, omorand animale, plante si chiar fiinte umane. Poluarea s-a intensificat in anii ’20 , atunci cand dezvoltarea infloritoare a industriei a inceput sa fie o problema comuna a tarilor industrializate. A aparut insa o problema : milioanele de tone de fluoruri obtinute sub forma de reziduuri. S-a hotarat ca ele sa fie deversate in rauri sau in mediul inconjurator, netinandu-se cont de faptul ca erau foarte nocive pentru sanatatea publica. In scurt timp aceste substante toxice au inceput sa se foloseasca la o scara din ce in ce mai marela prepararea unor otravuri cum ar fi cea de sobolani.
La inceputul anilor ’30 lua amploare o campanie agresiva care oferea o solutie miraculoasa pentru problema deseurilor derivatilor din fluor. Aceasta se baza pe adaugarea fluorului in cantitati controlabile, in apa potabila, ajutand astfel la prevenirea cariilor dentare.Cateva persoane printre care si scriitorul si doctorul Joel Griffiths afirma ca acest fapt nu a fost o descoperire medicala , ci o campanie orchestrata de fabricantii de aluminiu cu scopul de a dezinforma publicul si de a distrage atentia de la ceea ce era cu adevarat important : toxicitatea fluorului,
In anul 1939 , fluorizarea apei din America de Nord s-a transformat dintr-o simpla propunere in realitate, multumita cercetarilor facute de Geral J. Cox care nu era nici doctor, nici stomatolog… ci un om de stiinta angajat de principala companie de producere a aluminiului, cea care primise deja cereri masive pentru otravirea cu fluor.

In 1988 Laboratorul National Argonic confirma faptul ca fluorul putea transforma celulele normale in celule canceroase.Desi aceasta masura parea alarmanta, putine tari au luat masuri. Doctorul Ardi Limeback a facut niste declaratii uluitoare in anul 1999: “Copiii mai mici de trei ani nu trebuie sa foloseasca pasta de dinti cu fluor sau sa bea apa fluorizata, iar in Toronto bebelusilor nu trebuie sa li se mai dea apa de la robinet. Au fost deversate fluoruri contaminate in depozitele noastre de apa aproape o jumatate de secol. Asta inseamna ca am adiministrat populatiei fluoruri toxice prin intermediul apei potabile , iar persoane fara nici o vina au fost expuse la substante cancerigene cum ar fi arsenicul sau radiul. Din cauza acumularii de substante toxice din organism, repercursiunile asupra sanatatii individului pot fi catastrofale.”
Din nefericire un studiu recent al Universitatii din Toronto a confirmat temerile doctorului Limeback. Acest studiu a ajuns la concluzia ca in cazul locuitorilor din zonele in care nivelul fluorului din apa este mai ridicat decat in alte parti,riscul de producere a fracturilor de sold a crescut considerabil. Mai mult decat atat s-a descoperit ca fluorul modifica structura osoasa a fiintei umane.Oasele devin mult mai fragile.
In Canada cea mai frecventa afectiune stomatologica este fluoroza dentara manifestata prin fragilitatea si decolorarea dintilor.

Fluorurile si controlul mental
La inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial , au fost create o multime de lagare de concentrare, unde erau masacrate zeci de persoane in fiecare zi. Nivelul tensiunii din lagare era extrem si in orice moment s-ar fi putut risca revolte, insa germanii au gasit o metoda simpla si ieftina de a mentine prizonierii linistiti si letargici. Au descoperit ca micile doze zilnice de fluor adaugate in apa, drogau individul afectandu-i creierul si mentinandu-l supus.
Aceasta descoperire surprinzatoare putea fi folosita mai ales in tarile cucerite pentru a mentine populatia “sub control”.
Fabrica Farben urma sa produca aceste doze de fluor, iar principala filiala se afla la Auschwitz, deoarece mana de lucru era “gratuita”. La laboratoarele acestei fabrici a fost trimis si doctorul Charles Elliot Perkins expert in chimie , biochimie, fiziologie si patologie. Insa Perkins a facut o greseala fatala : a spus prea multe lucruri adevarate. A declarat ca fluorura din apa a produs modificari majore la nivelul creierului mai precis in hipocamp. Inainte de a muri (se presupune ca a fost asasinat) a declarat de multe ori ca trebuie evitata fluorizarea globala.
Stia guvernul american care erau efectele negative ale fluorului asuprea sanatatii ? Au fost ascunse aceste informatii pentru a proteja sinistra conspiratie financiara care folosea fluorul ca moneda de schimb ?
Nu exista un raspuns convingator, dar este ingrijorator sa observam faptul ca mai multe de 60 de calmante au in compozitie fluor, cum ar fi : Diazepam|(Valium) , Rohypnolul, Stelazine
Textul a fost extras din cartea “Minciuni oficiale-10 consipratii care au schimbat istoria lumii” scrisa de David Heylen Campos.

3 comentarii:

  1. Totul cere o prudenta din partea noastra,cat de cat sa ne putem feri. ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. Elocvent titlul cartii din care ai extras pasajul.Iarasi "prietenii" mei americanii...
    P>S.Daca Hitler credea ca evreii erau de vina pt. relele ce se produceau in societatea germana,eu cred ca americanii sunt de vina pt. relele din intreaga lume.(O doza de nebunie; o fi de la fluor)Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred totusi ca la baza "raului american" sta tot "raul evreiesc". Sper sa nu am dreptate, dar foarte multe informatii ma fac sa cred asta.

    RăspundețiȘtergere