sâmbătă, 29 ianuarie 2011

“Presedintele Obama se pregateste sa anunte public despre existenta extraterestrilor”

Televiziunea nationala chineza a anuntat ca presedintele SUA, Barack Obama, va desecretiza cateva cunoscute “Cazuri OZN”. Acesta va redeschide capitole ascunse opiniei publice despre intalniri de gradul III.
Se presupune ca accesul la fiserele UFO va fi facut in cursul acestui an. Stirea televiziunii “Xinhua” este evaziva si destul de speculativa. “Presedintele Obama se pregateste sa anunte public despre existenta extraterestrilor”, anunta televiziunea Xinhua care mai vorbeste despre o adevarata “cursa pentru dezvaluirea existentei OZN”, intre SUA si China.
Se vorbeste despre Apocalipsa, despre Sfarsitul timpurilor si despre faptul ca Obama este constient despre venirea “zeilor biblici” care vin sa salveze Terra de la catastrofa. Chinezii sunt marcati de aceste fenomene OZN de cand o aparitie asemanatoare a facut sa se inchida un aeroport, in iulie 2010.
Un urias obiect zburator a aparut deasupta pistelor de aterizare, iar aeroportul a fost inchis pentru mai multe ore. Nu s-a aflat pana la urma ce a fost, iar autoritatile chineze au spus ca este vorba despre un OZN. De atunci, chinezii au ramas sensibili la subiectul acesta, care este destul de des reluat si comentat la televiziunile din China.
Chinezii dezbat despre Paneta Nibiru, despre civilizatiile antice, sumeriene si presumeriene, ca si despre celebrii anunnaki, care au venit pe Pamant cu nave extraterestre si ar fi parintii omenirii. In documentarul prezentat la televiziunea chineza se spune ca presedintele Obama stie despre venirea extraterestilor si ca acesta ar fi in contact cu astfel de civilizatii evoluate.
Se spune, insa, ca nivelul de constinta al americanilor nu este atat de avoluat incat sa inteleaga la adevarata valoare o astfel de informatie.
Asupra acestui subiect ne atrage atentia si colaboratorul nostru Cristian Negureanu, expert in astfel de fenomene si care remarca la randul lui o coincidenta stranie. Anuntul facut despre explozia Betelgeuse, cea care va face ca in 2012, in partea a doua a anului, sa se vada cei “doi sori”. Si aparitia Planetei Nibiru face sa se vada doi sori pe cer, conform literaturii de specialitate.
Probabil ca stirea despre Betelgeuse este facuta sa mascheze adevarul din spatele Planetei Zeilor.Si probabil ca de aceea se pregateste Obama sa anunte opinia publica, in viziunea chinezilor.

4 comentarii:

  1. desecretizeaza si asta cam ce se stie,partea leului si-o tine! ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie la el acolo!Astia mai lipseau.:))Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel putin nu vor mai exista persoane ce vor continua negarea unor fiinte extra/intraterestre.

    RăspundețiȘtergere
  4. se anunta timpuri interesante

    RăspundețiȘtergere