duminică, 23 ianuarie 2011

Nimeni Altu' - Inca o poveste

5 comentarii:

  1. Crampeie de realitate-din pacate...ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. In cazurile astea(si cunosc vreo cateva)nu mi-e mila decat de parinti. Indivizii care aleg drumul asta nu-mi inspira nici cel mai mic sentiment de compasiune,ba mai mult ma infurie atitudinea lor.
    Stiu ca nu sunt in masura sa judec,dar cand vezi ca esti luat de prost (pt. ca asta se intamla)nu prea iti mai vine sa debordezi de bunatate.
    P>S.Acordati a II-a sansa in cazurile astea?Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, pentru ca nu este numai vina lor, educatia oferita de catre parinti poate reprezenta cauza peincipala, dar si societatea din care facem parte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inteleg,cu toate astea si tu faci parte din societatea actuala si nu te-ai apucat sa te droghezi...Alina

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sunt de acord...acesti oamnei sunt demni de mila...este adevarat ca vina le apartine in totalitate (multi recunosc acest fapt) dar asta nu ii face demni de dispret...nu cred ca este normal sa ii privim de sus considerandu-i niste animale...singura diferenta dintre ei si noi este faptul ca noi am avut mai multa tarie de caracter ( alegand sa refuzam orice contact cu drogurile si oamneii ce le vand )...demni de dispre sunt cei ce se imbogatesc de pe urma dependentei si suferintei lor, aceia sunt de fapt animalele

    RăspundețiȘtergere