duminică, 30 ianuarie 2011

Legatura dintre Wikileaks, buncărul secret american”2012 Alice”, piratii somalezi si VORTEXUL din Golful Aden

Fortele navale din douăzeci şi şapte de ţări ale lumii, s-au concentrat în largul coastelor Somaliei pentru a lupta împotriva piraţilor slab înarmaţi de acolo sau este vorba de ceva mult mult mai grav?
Încă o dată, dezvaluirile Wikileaks intră în joc. Şi ceea ce este revelat de acestea este tulburator… Potrivit unui raport elaborat de amiralul Maksimov al Flotei din Nordul Rusiei, la sfârşitul anului 2000, un vortex magnetic a fost descoperit în zona Golfului Aden.
Rusia, China şi Statele Unite ale Americii si-au unit eforturile pentru a studia ceea ce a fost descoperit si care sfideaza logica şi legile fizicii.
Statele Unite ale Americii au înfiinţat un centru de operaţiuni în Djibouti, care a devenit în curând sediul unei forte combinate comune, Task Force pentru Cornul Africii şi care monitorizeaza vortexul descoperit în noiembrie 2000 .
In conformitate cu acelaşi raport, extinderea vortexului la sfârşitul anului 2008,a deteminat SUA sa lanseze un avertisment restului lumii şi ca răspuns, următoarele tari au trimis forte militare în zona :
Royal Australian Navy, Marina belgiana, Marina bulgară, Marina canadiana, Marina Populară de Eliberare (China), Royal Navy din Danemarca , Marina franceză, Marina germană,Marina greacă, Marina indiană,Marina Republicii Islamice Iran, Marina italiană, Fortele maritime de auto-apărare ale Japoniei , marina din Republica Coreea (Coreea de Sud), Marina Regală Malaeziana, Royal Navy Olanda, Marina din Pakistan , Marina portugheză, Marina Regală in Arabia Saudita , Marina rusa, Marina din Singapore, Marina spaniolă,Marina suedeză, Marina regala a Thailandei, Marina turcă, British Royal Navy şi Marina Statelor Unite.
Aceasta este cea mai mare forţă navală constituita în intreaga istorie a omenirii. Sa fi fost ea a fost concentrata pentru a învinge… o jumătate de duzină de pirati somalezi prost inarmati si bărcile lor cu motoare ieftine?
Ce se întâmplă de fapt ?
Fotografia arată o spirală de lumină care a aparut peste Norvegia la 09 decembrie 2009. Atât de ciudata a fost apariţia că, potrivit unui document Wikileaks, prezentat preşedintelui Putin de GRU (Unitatea de Informaţii Externe a Armatei Ruse), Preşedintele Obama şi secretarul apărării Gates, au fost imediat adapostiti într-un buncăr secret militar, cu numele de cod 2012 Alice.
Oare de ce a fost ales acest nume … “2012″?
Spirala a dispărut brusc, iar o lună mai târziu, vortexul aparut în Golful Aden si părea să proiecteze o gaura de vierme, precum cea din filmul de pe YouTube:”Norway Spiral”.

Cercetatorii au subliniat faptul că această spirală din Norvegia a apărut în acelaşi timp, cu efectuarea testelor programului HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) şi LHC (Large Hadron Collider), la CERN pe granita franco-elvetiana .
Acum, probabil ca începem să înţelegem campania împotriva Wikileaks, daca într-adevăr Assange are in posesia sa documente secrtete despre acest Vortex.

3 comentarii:

  1. Si le mai si numim "mistere" ale universului...Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. uneori gasim legaturi la ce nu te astepti. ghizela

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul iese de fiecare data la suprafata, doar timpul ramene o piedica in aflarea imediata a acestuia.

    RăspundețiȘtergere