sâmbătă, 4 decembrie 2010

Sun of Romania - Tribute to Corneliu Zelea Codreanu !


De ce strainii i-au compus o melodie Capitanului, iar noi ca "rasplata" i-am oferit uitarea?

6 comentarii:

  1. Daca acest Capitan inspirat de insusi Arhanghelul Mihail ar fi avut puterea sa mearga pana la capat si nu ar fi fost subminat din interior, prin "infiltrati" de genul lui Horia Sima (tehnica arhicunoscuta si arhifolosita de catre comunisti si franscmasoni, in special), cu siguranta ca istoria Romaniei Mari ar fi aratat altfel. Si la fel si istoria Basarabiei.
    Acum insa tine doar de noi, romanii sa mai facem ceva cu aceasta tara. Si problemele nu se opresc aici, caci "cancerul" ce ataca fiecare natie in parte si incearca deznationalizarea si dezindividualizarea cu orice pret, a atins acum proportii mondiale. Lupta nu se mai da acum doar pentru supravietuirrea noastra ca natie. Lupta se da acum pentru supravietuirea noastra ca rasa, ca umanitate. Insa acelasi Sfant Arhanghel Mihail care a inspirat si sustinut Miscarea Legionara sustine si inspira si alte spirite in aceasta lupta dreapta. Trebuie doar sa privim cu atentie sa il chemam si el ne va inspira!
    Fericitul Ghitza

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau, dar nu sunt "la curent" cu tradarea lui Horia Sima, stiu doar ca acesta a incercat sa duca la bun sfarsit lupta sfanta a Capitanului. Stiu foarte bine ca uneori lucrurile nu sunt ceea ce par, asa ca te-as ruga ca intr-un alt comentariu sa vorbesti mai pe larg despre aceasta "infiltratie" a lui Sima(sper ca nu te referi la acea penibila varianta cum ca Horia ar avea sange evreies...si stim cu totii restul povestii SF).

    RăspundețiȘtergere
  3. Habar nu am,si ptr mine e o treaba inedita!ghizela

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt curios daca va mai intra si daca ne va explica pe larg "tradarea". Ramane de vazut...

    RăspundețiȘtergere
  5. Horia Sima nu a tradat Miscarea legionara, in sensul real al cuvantului. Caci a trada presupune a fi fost cu sufletul acolo mai inainte. Ceea ce cred eu, si bineinteles ca e parearea mea personala creata dupa multe studii, este ca el a fost un infiltrat. El a fost un infiltrat care a reprezentat alte interese si, in timp, a orientat Miscarea catre cu totul altceva decat isi dorise Capitanul (ma refer la orientarea initiala). Si, desi la inceputuri Miscarea a avut sprijinul si inspiratia Arhanghelului Mihail (care este totusi, un arhanghel, conducatorul ostirilor de ingeri, nu un oarecare), totusi, ulterior, aceasta sustinere si inspiratie le-a fost retrasa. Sima a fost doar cel trimis de alte forte pe care le-a servit, ca sa puna cruce acestei Miscari. Si i-a pus o cruce atat de mare incat, nici macar in zilele noastre, dupa atata vreme, numele Miscarii nu a mai fost spalat (si nici nu mai are cum, intrucat Crima, Tortura etc. nu sunt acte demne de un crestin; le intelegi la un securist, comunist, ateist, leninist... dar nu la cineva care spune ca se inchina lui Hristos - intruchiparea blandetii si iubirii lui Dumnezeu aici, pe Pamant). Si daca ar fi sa iei in considerare fie doar si unele adevaruri ce sunt mentionate pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Horia_Sima
    pentru ca evident, nu tot ce scrie acolo e 100% adevarat... si tot ti-ai da seama ca omul asta, Sima, a incercat sa slujeasca la doi stapani.
    Ceea ce, cum spunea si Isus, nu se poate.
    Fericitul Ghitza

    RăspundețiȘtergere
  6. Okay, dar nu vrei sa ne explici ce te face sa-l numesti "infiltrat"?

    RăspundețiȘtergere