sâmbătă, 4 decembrie 2010

Crystal Ball arată că Universul a fost organizat


Principalele teorii cosmologice susţin că ordinea care se găseşte în Univers vine de la începutul haotic. Într-un astfel de scenariu, materia şi energia au fost împrăştiate şi s-au reunit apoi sub forma unor structuri. O nouă teorie susţine că, din contră, începutul ar fi fost unul foarte organizat.


Imaginile obţinute de NASA, în care apare o nebuloasă numită "Minge de cristal" (Crystal Ball) oferă indicii în legătura cu organizarea Universului, informează "Pravda". Imaginile cu această nebuloasă au fost făcute publice în data de 17 noiembrie şi nu indică faptul că ordinea a rezultat din haosul iniţial, ci invers. De atunci, a apărut dezorganizarea, inclusiv a vieţii extraterestre. Şi se dau cel puţin două indicii. Deci haosul, descompunerea şi degradarea sînt etapele în care ne aflăm acum, după 12 miliarde de ani(???). Într-o Conferinţă de Presă, NASA a arătat că între anii 2004-2009, sonda spaţială Cassini a obţinut multe informaţii în legătură cu Planeta Saturn. Prin analizarea acestor date, oamenii de ştiinţă au dedus faptul că energia emisă de Saturn a scăzut, în 2009, cu 2% faţă de 2005. Imaginile obţinute cu cometa Hartley 2 arată că ea se dezintegrează treptat. Pînă acum, s-a constatat că asemenea evenimente indică o degradare şi nu formarea unor sisteme sau planete. Nu s-a descoperit încă naşterea unei comete, a unei planete sau a unei stele. Ele au luat naştere undeva în trecut şi acum îşi pierd din putere, din massă sau explodează, aşa cum fac stelele.

4 comentarii:

  1. Asadar,"Scrisoarea I" trebuie rescrisa.:))Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. N stiu daca trebuie schimbata, mai ales ca desi am postat acese informatii il cred doar pe jumatate :d deja sunt familiarizat cu minciunile si manipularile marca N.A.S.A.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Nimic nu e intamplator" !ghizela

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate, toate fac parte din planul Divin.

    RăspundețiȘtergere