vineri, 22 iulie 2011

Adevaruri Spirituale


Desi ne consideram de multe ori mici si vulnerabili, suntem fiinte vaste care am decis sa proiectam o mica parte din noi in realitatea fizica. In termenii dimensiunii fizice, care dau sens cuvantului mic si mare, micuta parte a pastrat in pemanenta potentialul fractalic al inifinitului si conexiunea cu aspectul nostru de Dumnezeu Creator Infinit.

Multe evenimente au intervenit de la acea origine a liniei noastre temporale fizice.. Cuvintele de mai sus au devenit cel mai mai mare secret al tuturor timpurilor datorita faptului ca ne-am lasat hipnotizati de aceasta realitate si de acei care nu isi inchipuie viata fara a lua energie de la altii, grupurile ascunse ale planetei, Stapanii Hipnozei.

Pe masura ce multiple linii temporale ale armonicilor 3D, 4D si 5D coexista in realitatea planetara extinsa, se fac eforturi mari pentru ca oamenii sa continue sa ramana blocati in vibratia celei de a treia dimensiuni. Aceste eforturi afecteaza in parte si miscarile spirituale, astfel incat, oameni bine intentionati nu fac decat sa sprijine politica celor din umbra prin distorsionarea si dezechilibrarea adevarurilor spirituale.

Intalnim in lumea spirituala diverse abordari, unele capabile sa compromita si sa intarzie desteptarea spirituala a celor care inca ezita. Se spune de exemplu ca tu esti creatorul propriei realitati si ca tot ceea ce ti se intampla "rau" este din vina ta. Ca nu exista negativitate ci numai iubire. Ca daca nu te gandesti la ceva, acel ceva nu se va manifesta.. Ca realitatea fizica este o iluzie si nu exista durere si suferinta.. Vai, dulce naivitate, care pune umarul serios la mentinerea oamenilor in ignoranta si negare..

In fapt, acestea sunt adevaruri partiale. Iar adevarurile partiale, ca manifestare in realitatea fizica de natura duala, sunt si minciuni partiale, iluzii si negare. Le-as sugera celor care le-au adoptat ca si axiome mentale sa faca un experiment simplu: Sa se suie pe un scaun si sa paseasca inainte, creand realitatea faptului ca nu sunt afectati de gravitatie.. Hmm... Interesant rezultatul experimentului, nu-i asa ? Cine a reusit sa leviteze s-a eliberat de legile acestei dimensiuni si poate intr-adevar trai realitati mai inalte, precum cele descrise mai sus. Dar acei care au cazut la sol ar trebui sa isi revada "filozofia" de viata si sa nu nege realitati care inca ii afecteaza, propagand iluzia si jumatatile de masura in cercurile spirituale si catre cei care ar dori sa evolueze dar sunt indepartati de dogmele "noii spiritualitati"
Aici avem de a face cu adevaruri inalte care nu sunt impamantate. Realitatea fizica descompune adevarurile inalte in polaritati. Pentru a impamanta un adevar spiritual este necesar sa ii integrezi ambele polaritati. Haideti sa vedem: Totul este Iubire.. Dar atunci de ce este atata suferinta, minciuna si manipulare in aceasta lume ? Ei bine, da, Iubirea este cea care sustine totul. Daca nu ar fi fost asa, toate universurile si dimensiunile ar fi disparut intr-o clipa sau s-ar fi transformat intr-o jungla fara sens. Cel mai mare criminal este iubit, la fel de mult ca si cel mai mare sfant. Iubirea lui Dumnezeu sustine lumile efemere ale celei de a treia dimensiuni precum si pe toti Fiii de Dumnezeu care le populeaza. Dar, din Iubire, Creatorul a dat capacitati de creatie nelimitate fiilor Sai, la scara densitatii lor de constiinta. Iar unii dintre fii Sai au ales sa isi nege Sinele, negandu-l astfel si pe Tatal. Si au creat suferinta si minciuna, frica si identificarea cu fragmente din propria creatie..

Toate acestea se manifesta ca si realitati palpabile pentru toti aceia care nu s-au ridicat in vibratie suficient pentru a intra in raza de actiune a unor legitati mai inalte. Da, exista suferinta, exista durere, dar asta pentru ca noi le-am creat. Si nu am fi putut crea absolut nimic daca iubirea Creatorului nu ne-ar fi sustinut in Toate momentele. Iubirea integreaza si Lumina si Intunericul in cercul perfect, bucuria si tristetea, frica si curajul.. Iar cea mai dreapta cale de a trai in Legea Iubirii este sa iti amintesti cine esti tu cu adevarat si sa vezi aceasta realitate in toti cei din jurul tau.. Abia apoi, cu efort si straduinta, vibratia ta se va ridica suficient pentru ca sa Simti in pemanenta realitatea ca totul este Iubire..

Tu esti creatorul propriei realitati... Vezi oameni spirituali privindu-te dojenitor daca ti se mai intampla sau mai manifesti din cand in cand aspecte umane sau evenimente "neplacute".. Este vina ta spun ei, sigur ai facut ceva care a atras asupra ta necazul respectiv... Mai ai mult pana sa ajungi un maestru daca nu te hranesti inca in totalitate cu Lumina sau daca nu crezi in .... Nu, nu suntem la acest nivel creatori ai propriei realitati. Suntem creatori ai perceptiei noastre asupra realitatii. Iar perceptia influenteaza realitatea (creeaza realitate). Dar realitatea acestei lumi este compusa din totalitatea creatiilor individuale, care sunt in stransa conexiune si se influenteaza reciproc, toate acestea pe o Panza Divina unde coexista Creatia si Legile Divine precum si influente cosmice creative din tot universul..

Astfel, ajungem sa vedem oameni spirituali care neaga pur si simplu realitati care ii afecteaza direct, in speranta ca ele nu exista. Ei neaga realitati precum manipularea si conspiratia (sa ii spunem conspiratia tacerii ?) spunand ca nu exista decat pentru cei care cred in ele. Corect, dar as intreba pe respectivii: aveti bani in banci ? Platiti impozite ? Aveti nevoie de acte oficiale sau va cumparati alimente de la magazin ? Ar fi multe, dar daca una singura este inca valabila, atunci respectiva persoana este inca vizibila si vulnerabila fata de realitatea conspiratiei, manipularii si controlului. Singurul fapt ca nu se gandeste constient la ele nu face decat sa le sporeasca puterea asupra sufletului. Negarea unei realitati nu o face sa dispara, ci ii da putere, conform principiului dual ce sta la baza functionarii acestei dimensiuni.

Cum am putea trece de iluzia manipularii spirituale inconstiente (dar alimentata cu bucurie de cei carora le serveste) ?


sursa: http://sites.google.com/site/iluziarealitatii/

2 comentarii:

  1. Eckhart Tolle
    http://video.google.com/videoplay?docid=-1893160365421210856

    RăspundețiȘtergere
  2. De adord si ma intreb ce e de facut ,sau ce se mai poate face cum si unde ,ca se vad multe pe fata fara pic de nimic,stie cineva din noi su tot supremul e salvarea noastra ?.

    RăspundețiȘtergere