luni, 4 iulie 2011

Denver, un aeroport bizar

Autor: Ionel Grama

O construcţie ultramodernă, cu toate facilităţile şi dotările necesare, aeroportul din Denver, Colorado, SUA, a dat naştere la o mulţime de întrebări şi comentarii ieşite din comun. Deşi oraşul avea un aeroport funcţional, autorităţile au hotărît, în 1995, construirea altuia nou, pe o suprafaţă iniţială de 85 km pătraţi. Nimeni nu ştie însă de ce noua construcţie are mai puţine piste decît vechiul aeroport şi o dotare tehnică mult inferioară celei de dinainte. Pasagerii aflaţi în tranzit au mai remarcat că noua bază aeriană are o formă de zvastică nazistă, fapt pentru care mulţi s-au gîndit că aceasta este opera Noii Ordini Mondiale, acea grupare de oameni, despre care se spune că urmăreşte instaurarea unui Guvern Mondial, plan care, pentru a fi pus în practică, necesită ca primă măsură reducerea populaţiei planetei cu peste două miliarde de oameni.

Chris Cheong şi Zahra Malik, autorii filmului Misterele aeroportului Denver, lansat pe YouTube, susţin că Denver Airport are foarte multe simboluri inspirate de Noua Ordine Mondială. Pe o plăcuţă comemorativă este menţionată „Noua Comisie Aeroportuară Mondială”, o structură care, oficial, nu există nicăieri în lume. La baza ei, pe podea, pe o altă placă este scris „AuAg”, ceea ce ar putea fi interpretat ca fiind simbolurile aurului şi argintului. Numai că, unul dintre sponsorii aeroportului este descoperitorul unei tulpini mortale de hapatită, cunoscută sub numele de „Australian Antigen” şi notată „AuAg”. La rîndul ei, această plăcuţă este plasată în dreptul picturii murale ce reprezintă… genocidul. De altfel, toate picturile din aeroport şochează prin mesajul lor. Autorul acestora, pictorul Chicano Leo Tanguma, de origine mayaşă, se pare că a vrut să transmită un anume mesaj celor care trec pe acolo. Trei femei moarte, un oraş şi o pădure distruse, grămezi de copii morţi, mame îndoliate cu prunci morţi în braţe.

Din motive necunoscute, o parte dintre aceste imagini au fost acoperite. O fetiţă mayaşă, care ţine în mînă o tăbliţă, te trimite cu gîndul la mult-discutata dată din calendarul maya, 21.12.2012. Impresionează puternic un soldat uriaş, care poartă o mască de gaze pe figură, care are în mînă un pistol-mitralieră şi o sabie ce străpunge corpul unui porumbel, pictură care, evident, reprezintă moartea şi distrugerea păcii. Unii interpreţi vorbesc despre o „purificare” ce va duce la moartea celor două miliarde de oameni, aşa cum doreşte Noua Ordine Mondială. In final, copiii lumii adună toate armele şi le dau unui alt copil, care le transformă, soldatul cu masca pe figură şi cu mitraliera apare mort, se iveşte şi un Mesia, oamenii se îndreaptă spre el, pacea se reinstaurează şi începe o nouă viaţă. O nouă ordine planetară. Dar dacă acestea sînt lucruri ce pot fi văzute la suprafaţă, sub aeroport există altele şi mai bizare. Iniţial, cînd a început construcţia, s-au ridicat cinci clădiri mari, bine împărţite, cu subsoluri amenajate. Brusc, muncitorii au primit ordin să… le îngroape, pe motiv că au fost ridicate greşit. Logic, într-o astfel de situaţie, clădirile trebuiau demolate şi terenul refolosit. Şi mai ciudat este faptul că sînt trimise în continuare echipe de specialişti care trebuie să lucreze sub pămînt, în clădirile „greşite” şi îngropate, muncitorii avînd interdicţie totală de a discuta cu alte persoane. S-a aflat totuşi că între cele cinci clădiri s-au construit tuneluri din beton armat, în interiorul cărora s-au montat, în tavane, un fel de stropitori, ca nişte duşuri.
Promotorii ideii unei conspiraţii mondiale susţin că aceste amenajări sînt destinate uciderii celor două miliarde de oameni, de care Noua Ordine Mondială vrea să scape. Prin duşurile respective va fi difuzat virusul „AuAg”, Australian Antigen, desenele de la suprafaţă reprezentînd ceea ce urmează să se întîmple. Intrebate care este scopul unor astfel de construcţii, aflate la 50 de metri sub pămînt, autorităţile au declarat că acestea sînt doar nişte depozite. In lume nu există însă niciun aeroport care să aibă 150 de kilometri pătraţi de depozite subterane! La suprafaţă, zona respectivă este împrejmuită cu un gard de sîrmă ghimpată, amenajat astfel încît să nu permită ieşirea din perimetrul respectiv afară, şi nu invers, aşa cum ar trebui, în cazul în care ar fi destinat să protejeze zona de infractori. In fine, s-a mai aflat că mari personalităţi ale lumii, dintre care nu lipsesc capete încoronate, au cumpărat la preţuri exorbitante mari suprafeţe de teren în apropierea enigmaticului aeroport, deşi în lume toţi se feresc de o asemenea vecinătate, ştiute fiind riscurile la decolarea şi aterizarea aeronavelor, dar şi zgomotul infernal pe care îl fac acestea. Deocamdată, toate întrebările avansate de curioşi au rămas fără un răspuns oficial, presupunerile fiind îndreptate, evident, spre conspiraţiile Noii Ordini Mondiale. Analizînd însă lucrurile, noi îndrăznim să formulăm alte ipoteze. 1) Există o grupare care acţionează pentru o nouă ordine mondială. Aceasta nu are însă iniţiative proprii, ci doar pune în practică ordinele primite din afara Terrei, de la entităţi extraterestre, care au anumite planuri cu planeta noastră. 2) Aeroportul Denver nu este un viitor loc în care vor fi exterminate două miliarde de oameni, ci o bază mascată, în care vin şi lucrează fiinţe extraterestre implicate de foarte mult timp în viaţa Pămîntului. 3) Cele două simulacre de „comunicări” de interes mondial făcute de NASA au fost teste prin care s-a urmărit modul în care comunitatea umană recepţionează informaţiile legate de existenţa unor fenomene extraterestre ce vor influenţa în mod direct viaţa planetei şi au legătură cu asemenea construcţii bizare, dar şi cu evenimente care pînă acum au părut de domeniul SF.

Un comentariu: