miercuri, 27 octombrie 2010

Edgar Cayce si spiritele naturii


Edgar Cayce ma surprinde neincetat! Felul sau de a preface vechiul in nou... De a ni-l servi iarasi, facind din el Noua Era!
"Spiritele Naturii" de exemplu. Bineinteles ca nu le-a inventat. Erau piinea de toate zilele a stramosilor. Dar toate s-au dus odata cu vrajitorii ...
Or, iata-l pe Edgar al nostru venind cu ideea ca totul este adevarat! Ca trebuie sa credem in zane. Unora le va veni greu sa-l urmeze.
Si apoi lunile, anii trec si evenimentele (care chiar se inlantuie intr-un mod irational!) ii dau dreptate lui Cayce. Un exemplu: Atlantida. Cayce a fost printre primii care au anuntat revenirea ei, totodata in plan cultural si in plan geografic. Daca ultimul punct nu s-a confirmat inca (nu s-a gasit inca dovada fizica indiscutabila a existentei Poseidiei - exceptind foarte misteriosul zid din Bimini, pe plan cultural s-a vazut deja cu prisosunta. Exista o revenire in forta a Atlantidei, toata lumea vorbeste de ea!
“Marele public” nu va putea sa-si astupe la nesfirsit urechile la anumite “melodii”. O sansa pentru Cayce: Inchizitia nu-i mai arde pe profeti, nici pe clarvazatori, pe chiori, pe cocosati, pe schiopi, pe sasii, pe sterpi si alti sarmani, despre care se credea ca behaie cu Belzebut!

6 comentarii:

  1. am crezut de cand ma stiu in tot ce nu se crede.Si nu am pierdut nimic,am avut o lume paralela fata de cea in care traiesc in care nu a fost loc de mizerie!Incercati ca merita. ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca eu am scris comentariul, atat de bine ma regasesc in el :d

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu conteaza daca au existat sau nu genul asta de spirite,atata vreme cat nu avem nimic de pierdut,dupa cum spune Ghizela. In fond,fiecare cu piticii lui pe creier:))Alina

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur din suflet ca e asa si ai o prietena virtuala de 54 ani desi ai crezut ca am 12. Si acum imi vine sa zimbesc de cum a inceput relatia noastra!Ei totusi,cati ani imi dai?
    ghizela

    RăspundețiȘtergere
  5. Waw...Multi inainte! Pai,vreo 30 si ceva.
    P.S. Ma simt cam prost ca v-am tutuit,desi mi-era clar sa sunteti ceva mai "trecuta prin viata "decat mine,dar m-am cam saturat de chestii conventionale ...
    Sunt onorata sa am o prietena de de 54 de ani:D.
    Eu am 18. Cred ca-s cea mai mica de aici. Alina

    RăspundețiȘtergere
  6. In orice caz mult mai putini de 54 si asta datorita sufletului tau ce da dovada de tinerete.dar si pentru ca eu, avand 20 de ani, ma aseaman in gandire in multe "puncte" cu tine. Deci am putea ajunge la un rezultat ciudat, fiecare avem cate 37 de ani. :))
    Se pare ca, pentru ca prietenia noastra "sa o ia din loc" a fost nevoie de un sut.
    Sper ca aceasta prietenie sa dureze foarte mult. Multa sanatate, atat tie cat si familiei tale.
    P.S. Si celor ce viziteaza acest blog... si nu numai.

    RăspundețiȘtergere