miercuri, 20 octombrie 2010

Ad Litteram feat. Cedry2k si Bitza - Ne-am pierdut nemurirea

5 comentarii:

  1. "Nemurirea 'ti-o pierzi numai daca vrei. Oricat de complicata ar fi viata asta,nu cred ca poti ajunge in masura in care sa nu te mai poti bucura de o floare,de un rasarit, etc,doar pentru ca tampitii aia ne fura pe fata. Chiar daca ne iau banii,"nemurirea'' ne-o putem pastra oarecum pt ca fiecare om are un sistem de valori,la care nu va renunta cu usurinta.
    P.S.Ma aflu intr-un moment in care chiar am nevoie sa cred ceea ce scriu... Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa treci peste aceste momente cu bine. Nu-ti pierde increderea intr-o ziplina de lumina(si nu ma refer la vreme).

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sper. Multumesc.Alina

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina, noi chiar suntem nemuritori. Aceasta viata, aceasta existenta este o scoala. Incercarile prin care trecem sunt necesare pentru ca trebuie sa ne transformam. Era o ilustratie undeva despre un fluture care era inchis intr-un cocon si se chinuia sa iasa printr-o mica spartura. Un om a observat cat se chinuia fluturele sa iasa si a marit deschizatura din cocon ca sa poata iesi. Fluturele a iesit mai usor, e adevarat, dar n-a putut zbura niciodata pentru ca a ramas nedezvoltat, pipernicit. Deci toate incercarile prin care trecem ne pregatesc pentru ceea ce vom fi. Curaj, incredere si ... rugaciune catre Acela care poate totul. Iulia

    RăspundețiȘtergere