vineri, 15 octombrie 2010

Adevaratul Ion Victor Antonescu/Adevaratul Ion Iliescu

3 comentarii:

  1. F interesant.Nu stiam de tatal lui Iliescu. Totusi,nici Antonescu nu mi se pare un personaj de pus la rana ca are si el pacatele lui(de Iliescu nu mai zic).Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt multe crime ce le sunt puse pe umeri fara de a avea vina, iar cele infaptuite de catre ei au fost in interesul tarii. Asa cum spune si juramantul lor: "Pentru Dumnezeu, Neam si Tara!", au considerat ca pentru a "curata" tara de nedreptate, cel mai bun mod este acela de a eradica de la radacina raul. In aceasta seara voi posta o frumoasa melodie ce-i este dedicata. Vazand cele ce se intampla in tara noastra cred ca s-ar rasucii in mormant. Omul acesta si-a iubit tara mai mult decat propria viata, nu a fost nazist, nu a fost nici macar xenofob; el a dorit romanii sartraiasca in interiorul unei granite care cuprindea toate teritoriile luate in trecut abuziv .

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Adaug si comentariul unui bun prieten :"Off Maresale...securistii si tiganii isi fac palate si tie iti zac oasele pe la Jilava...iarta-ne Maresale! Un mausoleu nu ar fi de ajuns ca rasplata pentru cate ai facut pentru Tara, Neam si Dumnezeu".

    RăspundețiȘtergere