sâmbătă, 14 mai 2011

Presopunctură - Jos kilogramele în plus!

Autor: Ionel Grama
Mesele luate pe fugă, cu alimente şi produse inadecvate, completate cu băuturi bogate în zahăr, „asezonate“ cu stres şi angoase, au făcut ca obezitatea să fie astăzi una dintre cauzele bolilor de inimă sau cancer.
Vă invităm să încercaţi să scăpaţi singuri de kilogramele în plus, fără pastile miraculoase, care, în final, conduc la îngrăşare şi fără „saloane” de fiţe, unde o oră de tratament costă o groază de bani.
Aţi mîncat pe rupte, fără să vă gîndiţi la urmări şi aveţi acum cu cinci-şapte kilograme mai mult decît trebuie?
Efectuaţi presopunctură în punctul 1, situat la trei degete lăţime desupra buricului şi tot trei degete lăţime dreapta. Rotiţi degetul cu care apăsaţi în sens invers acelor de ceasornic. Timp: cinci-zece minute, de trei ori pe zi, la 40-60 de minute după mesele principale.
Vi s-au rotunjit binişor formele şi atîrnaţi la cîntar cu zece kilograme mai mult decît este normal?
Faceţi presopunctură în punctul 2, situat în partea de sus a şoldului (oricare), la jumătatea osului coxal. Timp: zece minute, de trei ori pe zi, la 30 de minute după ce aţi mîncat. Repetaţi zilnic, timp de o lună.
Aţi depăşit 15 kilograme în greutate, vă mişcaţi greu şi gîfîiţi la efort?
Efectuaţi presopunctură în punctul 3, situat în vîrful marelui trohanter (pe şold, în locul de îmbinare cu femurul). Timp: 10-15 minute, de trei ori pe zi, timp de 30 de zile. Reluaţi după o pauză de şapte zile.
Nu costă bani şi nu există urmări secundare. Veţi scăpa de toate necazurile şi veţi putea dormi liniştiţi. Dar, apropo de… dormit. Un proverb bengalez spune: „Bogatul, săracul, flămîndul şi bolnavul nu vor dormi liniştiţi niciodată”. Luaţi aminte la aceste vorbe şi gîndiţi-vă măcar o clipă la ele. Sănătate!

3 comentarii:

  1. E bine de stiut.Eu pledez pentru slabitul cu ajutorul sportului si a unei alimentatii echilibrate,insa ma gandesc la faptul ca sunt oameni care din motive medicale nu pot face efort fizic.Prin urmare pot urma aceasta metoda de a slabi.Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Merită încercat!
    Diana

    RăspundețiȘtergere