sâmbătă, 5 februarie 2011

Poporul ales???

Armata israeliana a folosit ,,fosfor alb,, - o arma interzisa!



Presedintele american Benjamin Franklin :
"Sunt total de acord cu Generalul Washington, ca noi trebue sa protejam aceasta tanara natiune de o influenta insidioasa si penetranta. Aceasta amenintare, domnilor, vine din partea evreimii.

"In oricare tara s-au stabilit ei în numar mai mare, au scazut moralul, au depreciat integritatea comerciala, s-au separat ei însisi si nu s-au asimilat; au barfit si au incercat sa submineze viata crestina pe care este asezata natiunea noa-stra ca Stat; au constituit un Stat in Stat si cand au fost infruntati, au incercat sa stranguleze acea tara prin boicot financiar, cum s-a intamplat cu Spania si Portugalia.
"De peste 1700 ani, ei isi deplang soarta si au fost exilati din patria lor, Palestina. Dar domnilor, orice le-ar da lumea, ei vor gasi mereu pretexte de nemultumire si vor sa aiba mai mult. De ce? Pentru ca ei sunt vampiri si vampirii nu traesc pe alti vampiri. Ei nu pot trai prin ei insisi, ei traesc doar pe spinarea crestinilor si a altor popoare. "Daca nu-i excludeti din aceste State Unite acum prin aceasta Constitutie, in mai putin de 200 de ani ei vor fi aici Intr-un numar atat de mare incat vor domina si vor devora intreaga tara. Vor schimba si forma de guvernamant pentru care noi Americanii ne-am varsat sangele, ne-am sacrificat viata si ne-am periclitat libertatea.

"Daca nu-i veti exclude acum, in mai putin de 200 de ani urmasii nostri vor lucra campurile pentru a le asigura lor subzistenta, in timp ce ei vor sedea comozi in centralele de administratie si-si vor freca mainile de isprava dobandita. Va previn, domnilor, ca daca nu-i veti exlude pe acesti evrei acum pentru totdeauna, copiii nostri va vor blestema in mormintele voastre.

"Evreii, domnilor, sunt asiatici si raman asiatici chiar daca sunt nascuti in alta parte, oriunde, si dupa oricate generatii; cu toate ca sunt departe de Asia, ei nu vor deveni altfel. Ideile lor nu sunt conforme cu ale Americanilor si nici nu vor deveni, chiar daca vor trai in mijlocul nostru multe generatii. Leopardul nu-si poate schimba naravul. Evreii sunt o amenintare pentru aceasta tara. Ei trebue sa fie eliminati prin chiar aceasta Conventie Constitutionala."


Evreii din europa, africa, america si alte tari din asia au hotarat sa-si faca o tara pe pamantul palestinienilor...si se cred brusc SEMITI. De cand a devenit europeanul semit?
Sute de masacre au avut loc acolo. Mii de oameni nevinovati au fost ucisi pentru cauza sionista, milioane de palestinieni traiesc in exil.
Hamas nu exista cand s-a format Israelul...dar exista Hagana. Cine sunt ei sa judece mijloacele folosite de Hamas pentru a se apara?
In Palestina, copii , femeile si batranii sunt ucisi cu sange rece. In timp ce-i ataca din toate partile, sunt sunati de armata israeliana si sunt sfatuiti sa-si paraseasca casele pentru ca vor fi bombardata. Imediat ce ies din casa sunt impuscati..... Tensiunile persista, nu credeti ca acest caz se aseamana cu Transilvania noastra? Nu ei sunt cei ce se plang de odioasele crime naziste? Oare ce planuri mai au?
GAZA - arme automate(Israel-Sion) impotriva prastiilor si a mainilor goale(palestinienii)

4 comentarii:

  1. Are si Franklin un strop de dreptate. Nici eu n-am vazut/auzit ca un evreu sa fie vreodata multumit de cava.Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu exista popor ales,ci doar oameni buni si rai!Iar de acestia ce poti sa zici ca sunt???ghizela

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei sigur se considera buni, parerea celorlalti se pare ca nu conteaza.

    RăspundețiȘtergere