vineri, 18 februarie 2011

Complotul Organizatiei Natiunilor Unite Pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale - I


REALITATE sau FICŢIUNE


Cine ar putea spune? Oricare ar fi adevărul, conform anumitor informaţii pe care le-am obţinut, provenind din Franţa, dar mai ales revăzând evenimentele petrecute de-a lungul ultimilor douăzeci şi cinci de ani, s-ar părea că scenariul descris în acest „document” ne permite să înţelegem mai bine o situaţie care, până în prezent, multora li se părea mai mult decât imposibil de înţeles.
În volumul de faţă vă prezentăm documentul integral, însoţit de o analiză a noilor condiţii economice actuale care, în sine, par să-i confirme cu prisosinţă autenticitatea.
Sfârşitul lunii iunie 1967: la Montreal se deschide Expo ’67; la Ottawa au loc ultimele pregătiri ale „Centenarului Confederaţiei”. În Statele Unite se dec1anşează contestarea Războiului din Vietnam şi, prin toată ţara, se desfăşoară mişcarea ,‚Flower Power”. Ne aflăm în preajma evenimentelor din mai 1968, din Franţa, a exploziei naţionaliste de la Quebec, a festivalului de la Woodstock în Statele Unite... Dar, în acelaşi timp, acest sfârşit al lunii iunie 1967, marchează ultimele preparative pentru punerea la punct a „planului căderii Naţiunilor”, de către înaltele instanţe ale francmasoneriei anglo-saxone din Toronto.
Această reuniune secretă, de o înaltă confidenţialitate, este organizată de către „6.6.6.” , cum se autointitulează următorii:
- cei care dirijează cele mai mari 6 bănci mondiale,
- cele mai mari 6 consorţii energetice de pe planetă, dintre care face parte şi petrolul,
- cele 6 mari consorţii agro-alimentare, dintre care face parte şi controlul principalelor rute alimentare ale lumii.
Aceşti „6.6.6.” fiind cei mai înalţi responsabili ai finanţelor internaţionale vor defini, în cadrul reuniunii lor, o strategie comună în vederea supremaţiei absolute:
- asupra comerţului mondial,
- asupra posesiunii armei energetice, poartă deschisă spre secolul XXI, precum şi - asupra controlului internaţional al economiei agro-alimentare, care cuprinde de asemenea, pentru ei, consorţiile farmaceutice ce acoperă, la rândul lor, piaţa mondială a vitaminelor şi a vaccinurilor.
„Planul” lor se rezumă la trei orientări majore pentru anii 1970-1980:
- economia,
- politica,
- socialul.
Dacă reuşeşte, Planul trebuie să ducă în mod iremediabil la acapararea puterii mondiale, prin instalarea .Noii Ordini Mondiale; aceeaşi pe care preşedintele George Bush avea s-o promoveze cu atâta tam-tam la începutul anilor 1990.

SERGE MONASTE
Ziarist la Enquete
martie 1995

(Nota redacţiei: Ziaristul canadian Serge Monaste a murit în circumstanţe suspecte.)
Documentul Planul Roşu

Documentul grupului 6.6.6.
de la sfârşitul lunii iunie, 1967

Titlul documentului organizaţiei 6.6.6.:
„PANEM ET CIRCENSE” ‚.
1.(Lat.) »PÂINE ŞI CIRC”, deviză a dictatorilor romani pentru a adormi nemulţumirile populaţiei (n.tr.)
Scopul proiectului mondialist :
„Genocidul vitalităţii, în favoarea rentabilităţii oculte”.
Mijloacele de finanţare a proiectului
Între altele, se va folosi:
- Ajutorul Umanitar
- Ajutorul Umanitar Internaţional, pentru finanţarea multinaţionalelor din grupul 6.6.6.


Documentul:
Va urma.

3 comentarii: