marți, 23 noiembrie 2010

Lady Di a fost ucisă la ordinul Reginei Angliei de către Serviciile Secrete


Prinţesa Diana a fost asasinată, accidentul auto în care aceasta a murit fiind o înscenare. Serviciile Secrete engleze au pus la punct tragicul eveniment, la ordinul Reginei Marii Britani, deoarece Lady Di îşi găsise un pretendent serios, după ruptura de Charles, în persoana lui Dodi Fayed.

Tatăl lui Dodi Fayed este proprietarul faimosului magazin universal Harrod's din Londra. Familia Fayed tînjise din totdeauna să fie acceptată de aristocraţia britanică, însă pentru establishment-ul britanicilor albi (fără a mai vorbi de ultra-conservatorii membri ai familiei regale) ei erau cam prea negricioşi. Totuşi, dacă Dodi ar fi avut succes în curtea pe care i-o făcea Dianei, familia Fayed ar fi reuşit în fine să intre în acea lume. Decît să rişte ca să trebuiască să-i trateze pe aceşti indezirabili ca egali, forţele din spatele scenei publice britanice pur şi simplu i-au omorît pe Dodi şi pe Di. Unul dintre cei mai vehemenţi promotori ai "conspiraţiei împotriva musulmanilor" a fost Sherman Skolnick. De fapt, Skolnick este unul dintre cei mai vehementi susţinători ai aproape tuturor teoriilor conspiraţiei. Skolnick a afirmat că a discutat cu mulţi ziarişti britanici şi europeni în zilele care au urmat morţii Dianei şi cu toţii i-au spus în esenţă acelaşi lucru. "Diana a fost asasinată", relatează el. "Şi simplul motiv al acestui asasinat este că Serviciile Secrete britanice s-au angajat să protejeze monarhia. Monarhia nu trebuia să aibă un nou tată vitreg al moştenitorului tronului, Prinţul William. Doar nu era să aibă unul musulman". Fireşte se poate pune întrebarea de ce nu a fost ucis doar Dodi? De ce a trebuit să fie eliminată şi Diana? Însă, genul acesta de teorii ale conspiraţiei lasă întotdeauna o mulţime de lucruri inexplicate.

2 comentarii:

  1. Multe mizerii se mai ascund in genul asta de mariaje. Oricum e trist sa ti se dicteze ce sa faci doar pt ca esti regele,printul etc. si sa respecti niste norme(irationale,de multe ori). Asadar,nu stiu daca sunt de condamnat pentru falsitatea relatiilor sot-sotie (de ex.) in conditiile in care de multe ori "condamnatii"se vedeau abia in ziua nuntii.Oricum, Diana era un om bun.Pacat ca a sfarsit asa.Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. David Icke, in cartea "Secretul suprem", vorbeste mai amanuntit despre cauzele mortii Printesei, si face legatura intre "Elita Neagra", Iluminatii si ... reptilieni cu tragicul eveniment.Mai multe puteti afla citind cartea.

    RăspundețiȘtergere