joi, 11 noiembrie 2010

Miracolul APEI - Masaru Emoto


Secventa din filmul "What the bleep do we know".

Masaru Emoto, om de ştiinţă japonez, a demonstrat modul în care cuvintele, muzica, gândurile şi sentimentele alterează structura moleculară a apei.Din punct de vedere tehnic, se expune apa acestor agenţi, apoi se congelează şi se fotografiază cristalele formate.
Dacă un simplu “mulţumesc” schimbă molecula de apă, dacă acţionăm cu dragoste, adevăr, corectitudine, pace şi bunăvoinţă, dacă ne rugăm cu profundă credinţă, acceptăm să ne îmbunătăţim viaţa, dăruindu-ne fericire, sănătate şi frumuseţe interioară imaginează-ţi cum este când spunem o rugăciune, cuvinte de dragoste, prietenie, înţelegere… Dacă se întâmplă în afara corpului, se întâmplă la fel şi în interior!
Totuşi, să nu uităm că se întâmplă şi invers- când spunem vorbe grele sau nutrim sentimente de ură, invidie, răzbunare… Acesta este modul în care omul se îmbolnăveşte cu apa incărcată de energie negativă şi destructivă. Multe necazuri pornesc din noi înşine!
Dacă apa murdară ne afectează sănătatea, gândurile şi cuvintele murdare o fac în egală măsură!
Dacă acţionăm cu dragoste, adevăr, corectitudine, pace şi bunăvoinţă, dacă ne rugăm cu profundă credinţă, acceptăm să ne îmbunătăţim viaţa, dăruindu-ne fericire, sănătate şi frumuseţe interioară!

4 comentarii:

  1. De aia am ajuns cum am ajuns:apa e de vina:)).Glumesc.Interesanta postarea(m-ai facut curioasa si am preferat sa comentez inca de acum).Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Va recomand intregul film, este extrem de important, aca doriti il voi cauta si il voi posta maine in intregime.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Noi vrem pamant!":))Alina

    RăspundețiȘtergere