marți, 16 noiembrie 2010

Bullet feat Cepeda - Nici un motiv sa plang


Bullet feat Cepeda - Nici un motiv sa plang

8 comentarii:

  1. nu stiu de ce tot mei des am lacrima pe geana!ferice de ce optimisti!ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica de Aurelian(pt. ca eu-s departe de asa ceva:)).Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că uneori nu ne dăm seama cât suntem de fericiți pentru că putem gândi, putem vedea și auzi, ne putem deplasa, suntem întregi... Am o prietenă care pur și simplu a alunecat pe un petic minuscul de gheață în februarie. Rezultatul: fractură col femural. Rezolvare: 2 operații, a doua cu protezare completă a articulației. Sunt situații în care demnitatea de om (cred că înțelegeți ce vreau să spun) este un lux, iar povara existenței este cumplită. Alina, privește în sus! Mergi înainte, fă-ți partea ta din ceea ce trebuie să faci și ia-L pe Domnul Isus prietenul cel mai drag. Este tot ce trebuie să facem. Scrie undeva în Scripturi: „Bucurați-vă! Și iarăși zic, bucurați-vă!” Privește nu la ceea ce izbește ochiul și nu căuta la fața omului! Iulia

    RăspundețiȘtergere
  4. In ultimele 2 zile am avut mici probleme de sanatate, dar am trecut peste ele cu zambetul pe buze. Desi ma simteam rau in constiinta mea nu exista o persoana mai sanatoasa in lumea aceasta. Sa ne bucuram de toate micile "raze de soare" ce ne inconjoara, in detrimentul intunericului peste care dam la tot pasul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa sanatate, Aurelian! E bine daca ai trecut de incercare, iar daca spui ca au fost mici problemele inseamna ca nu sunt complicatii. De altfel, ai de partea ta tineretea. Oricum, da-mi voie sa-ti recomand ceva: cat se poate fereste-te de medicamente. Incearca remedii naturale cat se poate (si bineinteles daca se poate).
    Si acum, daca imi dati voie, va recomand un film de pe youtube pe care l-am descoperit intamplator si care m-a impresionat mult. Este vorba de "Marturii ale unor oameni aflati in pragul mortii". Este un documentar american, moderat de un medic cardiolog. Cea mai interesanta marturie mi s-a parut cea a unui profesor de estetica, istoria artei, care, datorita profesiei, are o relatare nuantata. (Iulia)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveti dreptate.Ceea ce am observat este ca trebuie sa ne confruntam cu ceva"probleme" pentru ca realiza cat de norocosi suntem. Si cu toate astea,procesul se repeta...
    P.S.Insanatosire grabnica.Alina

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc foarte mult. Din fericire ma imbolnavesc rar si imi trece usor. Acum aprox. 1 an, cand mi-am facut analizele complete, doctorul era uimit de sanatatea mea de fier. Imi prinde bine uneori o mica problema, deoarece ma face sa ma intreb ce anume am gresit.

    RăspundețiȘtergere
  8. P.S. Multumesc pt. sfat Iulia. Nu am mai luat medicamente de 2 ani(nici inainte nu ma "omoram" cu asa cva.), beu extrem de multe ceaiuri, consum multa miere si mananc sanatos.

    RăspundețiȘtergere