vineri, 10 iunie 2011

Marţienii pot ajuta Pămîntul


Autor: Ionel Grama

Analiza ultimelor imagini luate de pe planeta Marte a dat mari bătăi de cap specialiştilor. Intr-o fotografie se zăreşte un tub inelat, un fel de conductă uriaşă, ce se întinde pe mai mulţi. La 103 grade longitudine estică şi 70 de grade 5 minute latitudine nordică, a fost fotografiat un crater, care are pe fundul său un mare cîmp de gheaţă. In partea opusă, la 290 de grade 33 de minute longitudine vestică şi 83 grade 37 de minute latitudine sudică, pe fotografii au apărut un fel de copaci verzi . Au mai fost fotografiate obiecte care seamănă cu un copac tăiat, nişte cranii la care se văd ogivele ochilor şi nişte construcţii de un alb metalizat, care strălucesc în soare. Desigur, toate interpretările sînt secrete. Uneori însă, cîte ceva tot mai scapă şi ajunge la urechile lumii. Vă prezentăm în continuare dezvăluiri senzaţionale date publicităţii într-un articol scris de Ima Sanchis (I.S.) în revista La Vanguardia.

Interviu cu Alfred L. Webre (A.L.W.), directorul Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS).
A.L.W.: Am 67 de ani. M-am născut într-o bază navală din Florida, în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. Locuiesc în Vancouver. Sînt doctor în drept şi judecător al Tribunalului pentru crime de război din Kuala Lumpur. Sînt căsătorit, am un fiu şi două fiice vitrege. Trăim într-un univers de origine inteligentă. Sînt dovezi că există civilizaţii etice mai avansate decît a noastră, care participă la procesul nostru de dezvoltare.
I.S.: Daţi-mi dovezi.
A.L.W.: Există declaraţii ale angajaţilor Guvernului Statelor Unite, care atestă că au participat în programe secrete de relaţionare cu anumite civilizaţii extraterestre.
I.S.: Aceasta înseamnă că deja a avut loc contactul cu extratereştrii?
A.L.W.: Da, după spusele acestor martori, Guvernul Statelor Unite lucrează cu ei în secret încă din anii ‘50.
I.S.: Adică?
A.L.W.: Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vîrsta de şapte ani într-un program secret pentru copiii supradotaţi, care erau antrenaţi să devină ambasadori înaintea raselor extraterestre.
I.S.: Vreun contact?
A.L.W.: A avut loc o întîlnire cu trei astronauţi de pe planeta Marte. In ianuarie 2009, Virginia Olds, angajată a CIA, a confirmat că CIA ştie că există o civilizaţie umanoidă ce trăieşte la suprafaţa lui Marte. Credem că, în anul 9500 î.H., fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar şi au distrus ecologia de pe Marte. Marţienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansaţi decît noi, etic şi tehnologic, s-au refugiat sub pămînt. (…) In decembrie 2008, am publicat un raport ce includea fotografii făcute de robotul NASA Rover Spirit, în care se identifică anumite specii de umanoizi, animale şi structuri, la suprafaţa lui Marte. Il puteţi vedea pe Exopolitics.com. Există trei astronauţi care ne asigură că au văzut viaţă extraterestră. Buzz Aldrin, care a călătorit cu Apollo XI, spune că, la sosirea pe Lună, în 1969, erau două nave extraterestre mari în jurul marelui crater. Versiunea lui a fost verificată de mai-marii oficiali ai NASA.
I.S.: Am rămas fără cuvinte…
A.L.W.: Doctorul Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure” (Dezvăluire), a adunat mai mult de 500 de mărturii de la armată, guvern şi inteligenţe de ordin superior, martori ai prezenţei extraterestre, iar aceste dovezi au fost făcute publice în mai 2009, la Clubul Naţional de Presă din Washington. Mexic, Chile, Brazilia şi Peru şi-au făcut publice arhivele despre OZN-uri. Recent şi Franţa, Suedia, Danemarca şi Marea Britanie, care a scos la lumină 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secretă a Ministerului Apărării.
I.S.: De ce nu se dezvăluie existenţa vieţii pe Marte?
A.L.W.: Din raţiuni politice.
I.S.: De ce marţienii nu se prezintă ei înşişi în societate?
A.L.W.: Planeta noastră este una de ordin inferior şi bănuim că se află într-o carantină impusă de către conducerea universului. Şi această carantină se încheie acum. Credem că civilizaţiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obişnui cu existenţa lor, iar între 2010 şi 2020 putem începe să avem relaţii deschise cu aceste civilizaţii.
I.S.: Şi primul contact va fi cu marţienii?
A.L.W.: Da, deoarece există multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii şi cunoaştere, iar noi avem o planetă verde, preţioasă, pe care ei pot emigra.
I.S.: Cum funcţionează Universul?
A.L.W.: Există multe dimensiuni şi universuri paralele cu al nostru. Unele civilizaţii extraterestre vin din altă dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot apărea şi dispărea.
I.S.: Cum sînt aceste civilizaţii mai evoluate?
A.L.W.: Se pare că trăim într-un univers organizat, iar civilizaţiile mai etice au reuşit să domine dimensiunea Timp şi probabil că ele sînt cele care vor dezvolta realitatea noastră.
I.S.: Dar sună teribil!
A.L.W.: După unele teorii, evoluăm în formă accelerată, pentru a abandona economia de război permanent şi pentru a o transforma într-o economie sustenabilă. Conştiinţa umană se dezvoltă pentru a intra în vîrsta universală şi pentru a relaţiona în mod deschis cu alte civilizaţii.
I.S.: Ne-aţi putea da o mînă de ajutor.
A.L.W.: Există o normă primordială: nu se intervine în evoluţia unei civilizaţii de pe altă planetă. Dar, în foarte puţin timp, omul va învăţa să folosească teleportarea cuantică şi să scoată energie din spaţiu. Sîntem într-o eră de tranziţie, în care trebuie să decidem dacă mergem către distrugere ori către evoluţie.
I.S.: Ocupaţia dumneavoastră constă în a studia marele guvern al Universului?
A.L.W.: Exopolitica este o ştiinţă socială care studiază relaţiile dintre civilizaţia noastră umană şi alte civilizaţii inteligente din Univers. Unul dintre primii noştri paşi pentru diplomaţia universală se va face prin intermediul civilizaţiei marţiene. Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, şeful de cabinet al preşedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU să reprezinte Pămîntul în faţa civilizaţiei de pe Marte.
I.S.: E posibil ca acest interviu să vă lase la fel de perplecşi ca şi pe mine, dar luaţi aminte la mărturiile celor care au participat la Summitul European de Exopolitică din 2009 - astronauţi de la NASA şi Agenţia Spaţială Rusă, care afirmă că a existat contact cu civilizaţiile extraterestre - şi la cele ale organizatorului său, Webre, autorul exopoliticii, procuror general al Agenţiei pentru Protecţia Mediului din New York şi consultant al Fundaţiei „Ford”, ex-profesor de economie la Yale şi Universitatea Texas, delegat în convenţia democrată din Texas, în 1996 (Clinton-Gore). Ei vorbesc de o realitate marţiană, dacă e cert: există oare mai mult decît atît, la scară galactică? (Editat de revista La Vanguardia).

3 comentarii:

  1. Pana acum cativa ani,marturisesc faptul ca nu am crezut in existenta extraterestrilor,insa vizionand diverse materiale,documentandu-ma cat de cat,mi-am schimbat complet parerea. Cu toate acestea,mi-a placea sa nu ne deranjam reciproc.;))Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar ca ei ne "deranjeaza" de mii de ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa se pare.Numai ca nu prea avem ce sa le facem.Alina

    RăspundețiȘtergere