duminică, 10 octombrie 2010

Zeii de ieri - extraterestrii de azi?


Conform cercetarilor lui Zecheria Sitchin,exista o a 10-a planeta a sistemului nostru solar(stiuta de oamenii de stiinta ca Planeta X).Aceasta planeta poarta numele de Nibiru si se afla undeva dincolo de planeta Pluto.Ea este diferita de celelalte planete din sistemul solar,are o orbita foarte eliptica,si necesita 3600 de ani pamanteni sa faca o rotatie completa in jurul Soarelui.Se crede ca periheliul planetei este in apropierea centurii de asteroizi dintre Marte si Jupiter.O ipoteza este ca asteroizii au fost creati de catre Nibiru prin distrugerea unei alte planete,Tiamat(sau Maldek).Din ramasitele acestei planete s-a creat Pamantul.
Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice(afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto).Prin urmare,Nibiru este departe in cosmos si nu poate fi depistata(sau este in apropiere, ceea ce ar dezvalui misterul Planetei X).

Asadar,planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani.Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin.Textele isi au originea in primul capitol din Biblie,Geneza.Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu,cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene.El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki(Nefilim,gigantii din Biblie.Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa.O definitie mai buna ar fi "acei care au coborat","acei care au venit jos".Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca:"acei care au venit din cer pe pamant").Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki.

Desi nu oficial,toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament,si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene.Enuma Elish ,cartea creatiei la sumerieni si Geneza au o varietate de asemanari.Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile,ebraica si sumera.O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise,Noe si Abraham.

Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru.Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga,ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani.Laurence Gardner,un alt arheolog,reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori.

Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv. Sa caute aur. Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios,le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase,iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca(cercetatorii au descoperit ca aceasta metoda, aceea a “aruncarii” in atmosfera Terrei a unor micuscule ace de aur ar reface staratul de ozon). Astfel,au venit pe Pamant, l-au colonizat,au minat,au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak,si au trait intr-un fel de societate idealista,o colonie mica pentru un timp scurt,apoi au plecat .S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor,

creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine,ferme si alte inteprinderi in Sumeria.Ei au creat omul,Homo Sapiens,prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus.

La inceput Nibiru,care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani ,ceea ce inseamna distanta de la Rizq,planeta natala a Anunnakilor, la Terra.Odata cu construirea bazei de pe Orion ,acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa.

In misiunea lor de a cauta aur,ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar,printre care Marte(Lahmu) si Luna.Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900,iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri.Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru.Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte.

In poza se poate observa ca tibia regelui reptila este aproximativ egala cu inaltimea unui om.
Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor.Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si despre planetele acestuia.I-au invatat cum sa-si construiasca orase,ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare.Aveau informatii despre astronomie pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze.

Anunnaki aveau doi conducatori,Enlil si Enki.Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu,conducatorul suprem al celor de pe Nibiru.Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca Anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud.Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit E.din ,in Mesopotamia. Mai tarziu,spre disperarea lui Enlil,Anunnaki le-au gasit foarte atragatoare pe fiicele oamenilor,si s-au casatorit cu ele.Din unirea lor s-au nascut gigantii din antichitate.Anunnaki s-au deghizat in oameni-pasari,oameni-lei,oameni-peste si alte creaturi pentru a-i face pe oameni sa-i divinizeze.Pleiadele,care au fost implicate in cele trei Ere de Aur ale Egiptului au incercat sa sfarseasca cultele religioase ale multor zei,incercand sa impuna un concept nou,de religie monoteista.Totusi,in urma acestor diferente sau credinte,intotdeauna izbucneau razboaie,iar anunnaki reuseau sa-i faca pe oameni sa se lupte intre ei,cand de fapt ei erau adevaratii inamici ai omenirii.

La fiecare 3600 de ani un eveniment important are loc pe Pamant si a fost bine documentat de istoricii antici si moderni.Marele Potop din Biblie se refera la o incercare de a distruge rasa umana de sclavi de catre Enlil pentru ca s-au revoltat impotriva "zeilor" nibirieni.Enlil si Enki au fost implicati intr-o apriga disputa pentru distrugerea sau pastrarea rasei de sclavi iar din aceasta lupta pentru putere au rezultat razboaiele antice.

Invins de Enki,Enlil a fost nevoit sa plece de pe Terra si i s-a dat o alta misiune de catre Consiliul de pe Nibiru. Dupa o perioada de timp, Enki a simtit ca rasa umana se poate descurca singura si ca mai ales se poate inmulti ;astfel el a parasit Terra si s-a reintors pe Nibiru,stiind ca munca lui pe Pamant s-a terminat.A lasat in urma sa pe planeta cativa membri ai Casei Regale de Alne,urmand ca Terra sa fie condusa de ei.De asemenea,si cativa Anunnaki au hotarat sa ramana. Erau o rasa de fiinte foarte inteligente,probabil atat de evoluata incat nici nu avem cunostiintele necesare pentru a-i intelege.Pentru ei eram doar o rasa primitiva,folositoare doar sa munceasca si sa serveasca.Pentru a-i putea stapani,Anunnaki ramasi pe Pamant au inceput sa insamanteze frica in inimile oamenilor.

Astfel au luat forma unor zei atotputernici.Pentru ca ei sa-si poate pastra forma umana,aveau nevoie sa bea sange uman,iar oamenii,intr-un efort de a-i linisti pe zei,au inceput sa se sacrifice intre ei pentru suprematie.De aici a venit si mitul Diavolului,de care Anunnaki s-au folosit pentru a accentua frica oamenilor de necunoscut.Ca o reprezentare a Diavolului,ei l-au ales pe fiul lui Enki, Marduk,caruia i-au dat o infatisare hidoasa,dincolo de orice inchipuire.Sacrificiile si frica de Diavol pot fi gasite in orice civilizatie de pe Glob.

Atunci cand Enki va veni inapoi pe Terra, Anunnaki de aici vor trebui sa dispara,iar ei sunt constienti de acest lucru.Astfel,vor face tot ce le va sta in putinta sa opreasca venirea lui Enki (nu seamana cumva cu revenirea mesianica a lui Iisus?, voi ce ziceti?). Cu ajutorul grupului numit Illuminati,ei au creat o bomba colosala,pe care o vor folosi impotriva planetei Nibiru. In ajutorul lor a sarit si o rasa de extraterestri necunoscuta,numita Eredian. Asadar,razboiul este iminent. Ramane de vazut daca Enki va avea forta necesara sa-i infranga pe Anunnaki si daca va ramane pe Pamant ,asa cum a promis.....

Acum nu stiu daca astea sunt aberatii sau nu insa cert este ca pentru a afla originea extraterestrilor indiferent care ar fi ea...tot trebuie sa existe un inceput.....Daca Annunaki sunt extraterestrii sau nu asta fiecare dintre noi ar trebui sa se intrebe.....

Purtatorii de cuvant ai NASA declara ca "unde a fost apa , pot exista forme de viata". Oficial, ei cauta doar dovezi despre existenta apei pe Marte. Daca apa inca exista, posibilitatea popularii planetei de catre oameni este , declara Presedintele George W. Bush, un vis pentru viitor.
Si totusi, fiinte inteligente au facut aceste calatorii intre Pamant si Marte, cu zeci de mii de ani in urma!


Dovezile sumerienilor
Aceste dovezi au fost inregistrate – in cuvinte si ilustratii – de catre Sumerieni, aceasta civilizatie s-a dezvoltat langa Mesopotamia (mai precis in Iraq) in urma cu 6000 de ani.
Au scris pe placutele de lut despre Anunnaki (“Acei care au venit din Rai/CER pe Pamant”) care au venit pe Pamant de pe planeta lor Nibiru, a 12-a planeta a sistemului nostru solar (numarand astfel Soarele, Luna si restul planetelor). Multe din textele antice, descoperite de catre arheologi, descriu cunostintele aceastor Anunnaki, de a veni si pleca, despre cunostintele astrologice etc.

Mai mult, aceste texte sunt urmate de ilustratii gasite pe tablitele de lut sau pe cilindri. In texte sunt descrise calatoriile intre planete, Pamantul fiind numerotat drept a 7-a planeta - care chiar asa este daca numaram invers, unde Pluto este prima, Neptun a 2-a, Uranus si Saturn a 3-a si a 4-a, Jupiter a 5-a, Marte a 6-a si Pamantul a 7-a. In aceste texte Marte este descrisa ca Statie Intermediara - o oprire amplasata intre Nibiru si Pamant.

O tablita circulara, care poate fi gasita Muzeul Britanic din Londra, descrie in opt segmente, aspecte diverse ale calatoriilor spatiale dintre Anunnaki ,locuitorii planetei Nibiru si a “7-a Planeta”. O sectiune particulara este descrisa separat, aratand traseul calatoriei lui Enlil (“Stapanul Comenzii”), detaliind traseul catre cele sapte planete; este descrisa de asemenea si o ruta intre planeta DILGAN (Jupiter) si APIN (Marte):
In textele lor, Sumerienii descriu ca acesti Anunnaki calatoreau pe Pamant in grupuri de 15 persoane. Prima echipa, sub comanda lui E-A (“A carei casa are apa”) ateriza in apa Golfului Persic, stabilind baza ERIDU (“Casa de Departe”). In timp, 600 de Anunnaki au aterizat pe Pamant si alti 300 operau navele care faceau calatoriile dintre Pamant si Marte


O baza spatiala pe Marte

Pentru a fi posibila existenta acestei baze, acum mii de ani, o Baza Spatiala pe Marte necesita APA pentru a putea supravietui. Este posibil ca acesti Anunnaki sa fi luat apa de pe Pamant pentru a alimenta Baza Spatiala de pe Marte.
Anunnaki, foloseau planeta Marte nu doar pentru scurte opriri; ei au creat o Baza Permanenta pe Marte, completa cu structuri si drumuri. Numeroasele imagini luate de catre navele Mariner-9 in 1972 si Viking-1 Orbiter in 1976 arata clar varietatea structurilor artificiale de pe Marte. Multe in zona Cydonia care includ si faimosul "Chip".

Nu numai documentele antice dar si fotografiile facute de catre NASA in 1970, indica prezenta apei pe Marte.

34 de comentarii:

  1. da,interesant,bulversant si de ce nu posibil!!ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. Vanga Dimitrova spunea ca atunci cand omul va realiza ca nu este singur in Univers isi va da seama cum a aparut el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant articolul.Alina

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu pot sa cred ca un 'bolovan' cat jupiter a intrat in sistemul solar, iar Hubble si Herschel nu au vazut nimic.
    Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Citit cartea ""Inuaki-Reptilianul din mine"" foarte interesanta o sa aflati mai multe.Despre anunnaki

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce prostii, asa vorbiti despre ei parca v-ati fi uitat la un film cu ei, nu aveti de unde sa stiti chestiile astea despre ei, sunt prea multe informatii pentru a fi descifrate din picturi si scrieri vechi.

    PS: Aici nu ma refer la voi cei ce comentati, autorul articolului original cred ca e ziarist...=))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt. Bogdan: "Bolovanul" este un corp ceresc atat de rece, incat se comporta ca o fantoma prin spatiu, nu emite nici o lumina si nu poate fi reperat de telescoapele optice de pe sol sau din spatiu.
    Am citit cele doua carti(exista si o a doua parte, l fel de interesanta ca si prima). Cu toate acestea multumim pt indormatie. Sper sa mai "comentezi" alaturi de noi asupra subiectelor puse in discutie.
    Pt anonimul ce spune ca vorbim prostii, il invit cu respect sa paraseasca acest blog. Nu-l forteza nimeni sa citeasca ce nu-i convine. Ramai inchistat in dogmele cu care ai fost crescut si asupra carora nu ai prea multe explicatii. In cazul in care vei citi blogul in continuare iti vei da seama ca absolut toate articolele au la baza o documentatie destul de bine intemeiata.
    Pace, lumina si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru articol! E un fel de "viata lui Zecharia Sitchin pe scurt tradus in romaneste". Sunt bucuros cand vad ca mai ales in ultima perioada lumea incepe sa depuna efort pentru a cerceta si reda informatii din domenii si culturi care nu ne sunt aduse de mainstremul media de zi cu zi. Vad ca odata cu accelerarea timpului si chestia asta controversata cu 2012 incepem sa ne punem intrebari si e bine :D. Ce va veni, nu stie nimeni, sunt doar ipoteze, ideea e ca pana atunci sunt o gramada de oameni "foarte tari"(cum ar fi Terence McKenna, Joe Rogan, Alan Watts, David Icke, etc.) de la care putem invata multe mai ales in sensul viziunii si a pacii interioare, care oricum ne trebuie si ne va fi de folos indiferent ce va fi. Adrian

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult Adrian. Sper ca vei continua sa intri pe blog si desigur, sa comunici cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine spus "bulversant", ca sa citez un comentariu de mai sus.

    Deosebit de interesant. O sa urmaresc blogul si subiectul in continuare.

    Referitor la subiect, imi aduc aminte de vorba unui om, probabil mult mai bogat si mai informat decat noi toti la un loc (citez din memorie): "Decat secretele mici trebuie pazite, cele mari oricum sunt incredibile."

    Cosmo

    RăspundețiȘtergere
  11. Desi ma bucur ca se scrie despre subiect si in limba romana, trebuie sa recunosc ca e un pic cam varza articolul. Adica iei multe kestii din multe parti si le cam amesteci. Intentia e binevenita, mai ales ca in Romania subiectul a devenit de ciculatie mai larga de abia in ultimii ani. Totusi, ca o simpla observatie: nu ar strica mai multa documentare (cu specificarea surselor de unde ai preluat informatia), mai multa ordonare a datelor si chiar si niste pareri personale argumentate.
    Despre originea omului pe pamant... interventia unei "Maini providentiale" este acum mai mult decat evidenta, dupa marea prabusire (inca neacceptata in unanimitate de stiinta, dar reala) a teoriei evolutionismului. Aceasta teorie nu si-a gasit sustinere nici in calculul probabilitatilor, nici in inregistrarile fosile, nici chimia moleculara etc. Si atunci, brusca aparitie a omului pe pamant, brusca aparitie a civilizatiilor pe pamant nu pot fi explicate decat prin interventii externe (si aici fiecare e liber sa creada ce vrea, interventia divina, interventia raselor extraterestre sau conlucrarea lor). Daca sunteti interesati, pot sa va comunic multe surse in directia asta.
    Una dintre cele mai autentice, ca sa zic asa ar fi Steven Greer.
    toate cele bune, Fericitul Ghitza

    RăspundețiȘtergere
  12. Aurelian, bv! Eu am citit din cartile lui Sitchin si sunt perfect de acord cu el. Daca gandim out of the box un pic si renuntam la aroganta de cea mai inteligenta specie cunoscuta,putem realiza k anunnaki nu sunt kiar atat de imposibili. Zeii din antichitate? Credinta a tuturor popoarelor lumii in zei? Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea sa? Veriga lipsa din evolutie? Misterele piramidelor si a altor constructii antice(puma punku de ex). Viata nu se limiteaza la doar ce stim noi acum

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar mi-a placut articolul. Keep up!

    RăspundețiȘtergere
  14. O intrebare.. de unde ai reusit sa faci rost de informatii?

    RăspundețiȘtergere
  15. Am adunat informatiile de pe net, dar si din cartile lui David Icke.

    RăspundețiȘtergere
  16. "Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv. Sa caute aur. Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios,le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase,iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca(cercetatorii au descoperit ca aceasta metoda, aceea a “aruncarii” in atmosfera Terrei a unor micuscule ace de aur ar reface staratul de ozon). Astfel,au venit pe Pamant, l-au colonizat,au minat,au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak,si au trait intr-un fel de societate idealista,o colonie mica pentru un timp scurt,apoi au plecat .S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor, creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine,ferme si alte inteprinderi in Sumeria.Ei au creat omul,Homo Sapiens,prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus."nu prea se leaga, tecut , prezentul cu viitorul cand
    primul automobil era alimentat cu gaz, avea motor cu combustie internă şi a fost construit de Etienne Lenoir din Franţa în 1862

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte interesant articolul , ar fi foarte fain sa se faca un film cu baza acestor povesti

    RăspundețiȘtergere
  18. eu am ajuns pe acest blog citind cartea lui Jim Marrs:Guvernarea din umbra.eu tot timpul am fost de parere ca piramidele si multe alte chestii nu sunt facute de oamenii...bun articol;)

    RăspundețiȘtergere
  19. interesant......totusi inca sunt doar presupuneri...avand in vedere k majoritatea civilizatilor secrete tin secretul cunostintei supreme ( ca exemplu...masonii, descendentii temlieriilor)

    RăspundețiȘtergere
  20. ce pot spune... Timpul este sibgurul care stie

    RăspundețiȘtergere
  21. ce pot spune... Timpul este singurul care stie

    RăspundețiȘtergere
  22. interesat faptul ca sumerieii au desenat un sistem solar insa ca multe alte teorii depinde ce vrei sa demonstrezi si vei demonstra. O nelamurire insa de ce pentu a se ajunge la 12 planete este nevoie de a lua in calcul Luna (un satelit) si nu si ceilalti sateliti ai celorlalte planete. Si alta intrebare de ce pentru a se ajunge la pamant ca fiind a saptea planeta (numaratoerea finnd inceputa de la margina sistelului splar) se omite prina planeta(nibiru) iar Luna nu mai este luata in calcul. Mai scrie undeva ca ca sumerienii ar fi fost invatati sa zboare si nu sunt dovezi arheologice pentru a demonstra asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  23. vedem noi in 2012 pe 23 decembrie ce se intampla ... caci atunci este anuntata trecerea Nibirului pe langa Terra;

    RăspundețiȘtergere
  24. Darius
    Ce nu stim noi nu inseamna ca nu exista, daca i adevarata toata povestea asta va avea un impact semnificativ asupra omenirii. In toata lumea sunt constructii imposibil de realizat si in ziua de azi. Trebuie sa fim mai deschisi la minte. Sunt un consumator inrait al acestui gen de articole.

    RăspundețiȘtergere
  25. Luna nu trebuie luata in calcul.
    Planeta lipsa se numeste Tiamat si a fost spulberata de catre palneta Nibiru"crossing planet". Este parte a genezei noastre explicata clar de textele(cuneiforme) sumeriene Enuma Elis, descoperite la Ninive. Centura de asteroizi a fost numita de catre sumerieni(care cunosteau sistemul solar de acum 6000 de ani pamanteni care au descris perioada de revolutie a planetelor, cu detaliile de culoare ale fiecarui palnete. Mai mult ei au numerotat planetele sistemului solar de la Pluto incepand, pe care au notat-o cu nr.1 si pana la Soarele nostru(din directia de intrare in sistemul solar). De asemenea sumerienii au denumit planetele de la Pluto pana la Jupiter cu numele"outher planets-planetele exterioare" iar cele de dupa centura de asteroizi "inner planets" cele de dupa centura de asteroizi sau cum ai spuneau "hammered bracelet". Nu intamplator planeta noastra scumpa si draga denumita "Ki" este notata cu nr.7 si de aici si cele 7 zile ale saptamanii, de aici si nr. de aur "7". Planeta Marte "Lahmu" a avut o atmosfera aproximativa cu cea a pamantului, dar un pic mai putin densa, pe care a pierdut-o acum 12.000-17.000 de ani in momentul marelui Deluviu petrecut pe Tera, care a fost provocata de factori cosmici extraordinari(trecerea lui Nibiru, incalzirea climei si a intregului nostru sistem solar din cauza trecerii pastorului sistemului solar si crearea valului mareic-potopul la alunecarea continentului Antarctic-Polul Sud in Oceanul Planetar). Asa ca enigme din acest punct nu sunt, doar sa citim ce ne-au lasat creatorii nostrii veniti din ceruri"heaven" prin intermediul textelor antice.

    Despre planeta lipsa 1
    De asemenea numarul planetelor sistemului nostru solar (tot de la sumerieni) este de 12 bucati, mari si late. Tot ce exista astazi pe pamant este lasat de cei de pe Nibiru(planeta care trece) si se numesc Anunaki. Aceasta planeta trece prin sistemul nostru Solar o data la 3.600 de ani pamanteni. Pentru nibirieni o astfel de trecere este un an nibirian (sau cum l-au denumit, Sar = 3.600 de ani Pamanteni) De aceea marii patriarhi ai omenirii traiau in jur de 1000 de ani pentru ca au fost creati de catre Anunaki prin inginerie genetica de catre Enki si Ninharsag(este sora pe jumatate a lui Enki), clar relatate in marea epopee descoperita,tradusa din tablitele cuneiforme (in jur de 30.000 de tablite) de la Ninive din actualul Irak.
    Citat dupa un comentariu facut de Fried Andras

    RăspundețiȘtergere
  26. Servus! Pentru sceptici (care inca nu stiu mai nimic si nici din cat este ca informatie nu stiu nici 10%)va intreb si daca e adevarat atunci ce face-ti , ce faceti cand aflati ca acesti "zei creatori" ne manipuleaza si se hranesc cu ....."noi" iar libertatea ....

    RăspundețiȘtergere
  27. Se pare ca omul nu poate trai fara mitologie, fara religie,fara mister.Se simte prea mic in banalitatea existentei sale de "insecta", intre nastere si moarte...trist.
    Daca nu gaseste o poveste potrivita, si-o face singur!

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce-am citit aici ma duce cu gindul la scheletele gigantice descoperite pe teritoriul Romaniei, care, din cite am inteles sunt de data putin mai recenta... Oare ce sa intelegem din asta?!! Poate ca sunt printre noi chiar si acum?? Sunt multe locuri pe Pamant unde oamenii nu locuiesc, cum ar fi polii... dar avem satelitii si poate am stii!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. pentru persoanele care comenteaza aiurea pe site, va indrum totusi sa cautati mai multe date despre asta. S-a anuntat peste tot ca exista intradevar planeta Nibiru iar ce scrie aici chiar este adevarat. M-am documentat de departe mult mai mult decat voi si pe mult mai multe planuri si am ajuns la concluzia ca toate duc in acelasi punct, chiar daca sunt domenii complet diferite. Intai documentati-va si abia apoi comentati. Material exista, trebuie doar sa alocati timp sa cititi si sa aveti vointa sa cautati raspunsuri unde exista intrebari ;) Nu pot sa va dau mura-n gura pt k sunt prea multe lucruri si nu as avea cum sa pun intr-un simplu comment totul. Cautati mai multe despre reptilieni, annuaki si ce se intampla la momentul actual pe planeta, de ce este totul atat de zdruncinat in 2012. Este vorba despre energie si faptul ca Pamantul trebuie sa treaca intr-un nou nivel energetic iar catastrofele exista din 2 motive mari si late: 1-naturale,pt k Pamantul incearca sa se elibereze de energia negativa care i-am indus-o noi ( ganditi logic, totul este energie,noi suntem energie si interactionam prin energie cu tot ce ne inconjoara) pt a putea face trecerea catre noul nivel si 2-artificiale daca le pot spune asa pt ca ne este indusa teama, frica de viitor si criza pornita la nivel global este menita sa induca si mai multa energie negativa pt ca noi sa inducem in continuare la randul nostru energie negativa Pamantului, sa nu se poata elibera si trece in noul nivel energetic. Daca Pamantul ar reusi totusi sa treaca, ei vor fi obligati sa dispara de pe planeta noastra pt k nu vor mai coincide cu energia Pamantului si practic vor muri. E LOGIC ceea ce va spun si imi pare rau ca nu pot detalia sa va fac sa intelegeti mai usor. Cautati mai multe singuri si veti afla care este realitatea. Cat despre Dumnezeu, exista un Dumnezeu universal, o forma de energie puternic pozitiva care este stiuta de toate civilizatiile (intra si extraterestre). Cautati si despre Atlantida si atlanti, despre civilizatia lor si cristalele care le aveau pt a capta energia, cautati mai multe nu doar ce vi se spune la tv si ce va prezinta presa ca fiind adevarat sau nu. Cautati despre Romania si ce se afla in muntii Bucegi, cea mai puternica forma de energie se afla la noi, acolo este poarta energetica a Pamantului prin care comunica cu Universul, puneti-va intrebari ca "de ce cercetatorii romani incearca sa ascunda de ochii americanilor ceea ce se petrece acolo" si tot asa. Nu stiti ce reprezinta Romania.. Iar de curand am inteles de ce a spus si Nostradamus ca Romania va deveni centrul Pamantului si este ferita de orice pericole majore. Puneti mana si documentati-va mai mult pt ca nu traim doar sa mancam, doar sa fim roboti casa-serviciu, nu sa ne distram doar... traim sa ne dezvoltam, sa cunoastem, sa devenim din ce in ce mai buni. Va salut!

    RăspundețiȘtergere
  30. ok. ai dreptate alida,dar vezi tu informatiile sant controlate de catre cei care au puterea.iar cea ce stim sau pretindem ca stim are acordul celor "mari; inca nu santem capabili sa CUNOASTEM ADEVARUL. dar va veni si momentul in care sar putea sa fim intrebati daca santem constienti de noi

    RăspundețiȘtergere
  31. Totul cred ca este adevarat si pentru cei care vor informatii chiar mai exacte sau mai clar povestite sa vada documentarul lui Zecharia Sitchin de pe www.filmedocumentare.com. Dovezile arheologice sunt mai mult decit evidente chiar deaca pe aici pe acolo sunt sii unele afirmatii usor aproximative. Dupa mine Nibiru exista desi astronomi nu au confirmat inca existenta ei 100%. Iar cu trecerea ei pe linga terra va fii sfirsitul acestei civilizatii, cu adevarat, cea mai avansata de pina acum, dezvoltata pe pamint.Deci pamintul are o viata ciclica influentata de astrul in jurul caruia se invirte, satelitul natural "Luna", dar si de planeta cu orbita eliptica Nibiru care ni se va avicina se pare in perioada urmatore dupa unii chiar in 21 dec 2012. Dupa Sitchin in 21 .12.2012 se vor intoarce Anunnaki. Eu nu am inca dovezi sa cred ca exista acestia din urma exista ceva dovezi dar sunt si multe speculatii....ce va fii vom vedea.

    RăspundețiȘtergere