marți, 26 octombrie 2010

Fosile enigmatice?

Sau rezolvarea enigmelor?

Acum aproape 450.000 de ani anunnakii/elohimii/dumnezeii, locuitorii Planetei Nibiru (actualmente Eris), Gliese etc., au sosit pe Pamant:
“Data: 445.000… Nefilimii (ingerii cazuti – n.a) condusi de Enki (Azazel – n.a) sosesc pe Pamant de pe A Douasprezecea Planeta. Se intemeiaza Eridu – Statia Pamant I – in sudul Mesopotamiei “(Z. Sitchin, A Douasprezecea Planeta, Ed. Aldo Press, Bucuresti).
Doar prin intelegerea prezentei lor permanente in apropierea noastra (in spatiu – in vecinatatea Pamantului, in interiorul gol al Terrei, chiar printre noi – intr-o dimensiune paralela etc.) fenomenele paranormale, relatarile despre OZN – uri, aparitia religiilor etc. nu vor mai fi mistere, taine, minuni de care sa profite tot felul de sarlatani. Cateva exemple in sprijinul celor de mai sus, referitoare la unele fosile, zise enigmatice:

1) Urma intiparita a unei perechi de tip ciudat de incaltaminte, alaturi de un trilobit strivit de pas, in strat pietrificat. Descoperirea a fost facuta de W. Y. Meisser in statul Utah (SUA) si are o vechime de sute de mii de ani.
2) Ciocanul gasit in 1934 la periferia orasului London (Texas, SUA), a carui analiza spectroscopica indica un aliaj necunoscut inca in industria umana. Are o vechime de cateva sute de mii de ani.
3) In albia raului Paluxi (Glen Rose, Texas), arheologul Carl Baugh de la Universitatea de Stat din Pensilvania a descoperit in straturile de piatra urmele pasilor unui om alaturi de cele ale unui dinozaur.
Referindu-se la importanta descoperirilor de acest gen, dr. A. E. Wilder Smith, de la Universitatea Illinois (SUA), spunea urmatoarele:
“O singura urma de dinozaur sau brontozaur gasita in acelasi loc cu o singura amprenta de picior omenesc este suficienta sa rastoarne teoria darwinista si sa revolutioneze biologia contemporana”.
4) Craniul unui bou moscat, gaurit de glont, descoperit de paleontologul rus Al. Kaznatev in Iacutia, cu o vechime de cateva zeci de mii de ani.

5) La American Falls (Idaho) au fost descoperite oase de bizoni cu gauri de glont, tot cu o vechime de cateva zeci de mii de ani.
6) Un mit al indienilor delaware relateaza cum zeii indienilor de pe un varf muntos din Kentucky au tras cu tunete omorand o turma de animale.
7) Un craniu de neanderthalian, descoperit in depozitul arheologic de la Broken Hill si aflat in prezent la British Museum, prezinta pe osul temporal un orificiu perfect rotund, in timp ce osul din partea opusa lipseste, efect remarcat la plagile prin impuscare.
In 1968, biologul american I. T. Sanderson si zoologul belgian B. Heuvelmans au analizat un om de Neanderthal conservat intr-un ghetar gasit in Stramtoarea Bering. Au descoperit, cu uimire, ca partea din spate a craniului era sfaramata, iar ochiul drept era distrus de gloante trase cu o arma de foc de mare calibru.
9) Alt craniu strapuns de glont a fost descoperit in Zambia. El dateaza de circa 40.000 de ani si este expus la Museum of Natural History din Londra.

Referindu-se la aceste civilizatii, James Churchward, in lucrarea Astralii din Atlantida spunea:
“Avem dovezi ca intreaga zona nord-vestica a Americii a fost populata de unele rase cu o civilizatie avansata, in cea de-a doua jumatate a erei tertiare si inainte de perioada geologica glaciara”.
10) In acest context, Biblia ne vine in ajutor, cand un grup de evrei cazuti in idolatrie au suferit pedeapsa elohimilor/anunnakilor dirijati chiar de catreYahweh/Anu:
“Iata ca au venit sase oameni… fiecare cu unealta lui de nimicire in mana… slava (nava – n.a) Dumnezeului lui Israel s-a ridicat… s-a indreptat spre pragul casei; si El le-a zis: «loviti; ochiul vostru sa fie fara mila si sa nu va indurati… umpleti curtile cu morti!… Iesiti…». Ei au iesit si au inceput sa ucida in cetate” (Ezechiel 9:1-7).
Din pacate o Carte cu o Stiinta la care oamenii abia daca viseaza – Biblia – este ignorata, fiind citite in schimb lucrari care ridica in slavi venerarea pietrelor si a lemnelor, relateaza depre ingerasi, dracusori, cazane cu smoala si tot felul de superstitii.
Pentru astfel de productii ale inculturii sunt foarte potrivite cuvintele marelui filosof Henri Bergson, extrase din lucrarea “Cele doua surse ale moralei si religiei”:
“Este umilitor pentru inteligenta umana spectacolul a ceea ce au fost si sunt inca unele religii. Ce mai tesatura de aberatii!… Se vorbeste mult despre o «mentalitate primitiva» ce astazi ar fi reprezentata prin rasele inferioare, dar care odinioara ar fi apartinut intregii omeniri; superstitia ar trebui trecuta chiar in randul acestei mentalitati”.

4 comentarii:

  1. normal ca teoria lui Darwin e perimata,si bineinteles ca Biblia mai trebuie sucita si rasucita,ea ascunzand o sumedenie de informatii!Incet,incet o sa cred tot mai mult in reptilienii si anunnakii lui Dragos,ha,ha!ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred intr-un creationism de tip evolutionist.A;ina

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce spui de o evolutie pe cale experimentala - ma refer la veriga lipsa, se pare ca "cineva" s-a jucat cu ADN-ul stramosilor nostrii si de aceea evolutia noastra a cunoscut un salt urias.
    Asa cum spunea "Baba" Vanga, cand omul va realiza ca nu este singur in Univers, isi va da seama cum a aparut pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vina Cuza sa faca dreptate!striga multimea indurerata.Cred ca ma apuc de scris povesti:)). Alina

    RăspundețiȘtergere