vineri, 8 iulie 2011

Subconstientul - magicianul care îndeplineşte toate dorinţele


Autor: Melfior Ra

Subconştientul fiinţei umane terestre este instrumentul prin care omul poate accesa realizarea tuturor dorinţelor. Trebuie să ştie doar cum să efectueze această lucrare. In interiorul fiecăruia există forţa necesară, prin care, dacă este interesat, se poate realiza atît din punct de vedere material-financiar, cît şi spiritual, profesional sau familial ori îşi poate redobîndi starea de sănătate, dacă nu mai dispune de ea.
Acum, mai mult ca oricînd, în mod special tinerii zilelor noastre au de rezolvat multe probleme, cum ar fi loc de muncă, împlinirea prin dragoste, realizarea unei case, cîştig financiar satisfăcător, sănătate sau chiar evoluţie spirituală. Dar, atenţie la ceea ce vei cere, că se împlineşte.
Iată ce are de făcut omul, atunci cînd doreşte neapărat să i se îndeplinească dorinţele. In primul rînd, trebuie să creadă că poate face aceasta, pentru că nu trebuie să uităm cuvintele lui Iisus Hristos: „Ceea ce fac Eu şi voi puteţi face, ba chiar mai mult de atît…”. Este absolut necesar ca omul să aibă încredere în ceea ce face şi să înceapă fie cu un exerciţiu de relaxare, fie printr-o respiraţie specială, conştientă, ascultînd o melodie care să-i încînte sufletul, sau printr-o scurtă meditaţie, prin care să se detaşeze de stres şi de toate nemulţumirile. Apoi, cu inima plină de încredere şi iubire pentru toată creaţia, trebuie să spună ceea ce doreşte să înfăptuiască, imaginîndu-şi că dorinţa este deja îndeplinită. De exemplu, dacă persoana îşi doreşte un loc de muncă, trebuie să-şi imagineze aşa cum doreşte să fie şi unde doreşte să muncească. Să-şi închipuie că este deja acolo şi lucrează cu bucurie şi rezultate frumoase, că este acceptat şi că toţi colegii o stimează, iar şeful sau patronul este foarte mulţumit de activitatea sa. Să-şi imagineze, de asemenea, un salariu bun şi să fie chiar fericită cînd îşi primeşte salariul. Trebuie să facă acest exerciţiu neapărat de trei ori pe zi, scenariul fiind acelaşi de fiecare dată. Să se gîndească bine înainte de a începe exerciţiul, eventual să-l scrie pe hîrtie şi aşa să şi-l imagineze, fără vreo modificare. Este benefic să facă aceasta dimineaţa, la trezirea din somn, apoi la amiază şi, foarte important, seara, înainte de culcare. In funcţie de încrederea şi credinţa omului în ceea ce face se va îndeplini ceea ce îşi doreşte, într-o săptămînă, într-o lună sau două. Realizarea dorinţelor depinde însă de fiecare, de cîtă încredere are în acest exerciţiu.
Dacă o persoană îşi doreşte un partener de viaţă, va proceda la fel şi va ţine seama să nu modifice nimic din ceea ce şi-a imaginat atunci cînd a început exerciţiul. Nu trebuie să vă imaginaţi însă o anumită persoană, deoarece, dacă nu aceea vă este dată prin destin, vă încărcaţi doar karma, ceea ce nu aduce fericirea. Imaginaţi-vă jumătatea cea mai potrivită pentru dvs., cei destinaţi din vrerea divină, iar universul, îngerii dvs. păzitori, ghizii dvs. astrali au grijă să vă scoată în cale persoana şi să vă cunoaşteţi. De asemenea, trebuie să conştientizaţi faptul că aceasta este.
Cine va face acest exerciţiu pentru redobîndirea sănătăţii se va imagina aşa cum era cînd era sănătos sau cum doreşte să fie. Dacă persoana este în vîrstă, ea se va imagina ca la 20-30 de ani. Incercaţi ca, de fiecare dată, să menţineţi imaginea cît mai mult posibil, dar, mare atenţie, nu vă lăsaţi pătrunşi nicio clipă de gînduri negative. Să nu vă gîndiţi niciodată că dorinţa dvs. nu se va îndeplini, deoarece contează foarte mult. E bine să credeţi în ceea ce faceţi, iar aceasta-i credinţa de care trebuie omul să dea dovadă, cu ajutorul căreia poate mişca şi munţii din loc.
Cum se desfăşoară împlinirea şi realizarea celor dorite? Foarte simplu. Prin conştient şi forţa imaginaţiei aţi creat dorinţa. Din această clipă, ea există ca energie creatoare, care a fost preluată de subconştient, iar el o predă supraconştientului, de la care este preluată de entităţile veghetoare şi îndrumătorii noştri. Aceştia vor lucra în aşa fel încît omul să primească ceea ce şi-a dorit şi creat prin forţa imaginaţiei, scoţîndu-i în cale oamenii de care are nevoie, de la care să audă ceva, ori îl vor ghida unde să meargă, ce să facă şi ce să spună pentru a-şi realiza dorinţa. Gîndirea pozitivă, optimismul, pacea interioară şi credinţa sînt forţa „magiei” care atrage reuşita şi succesul.

3 comentarii:

  1. Intrebare pt.Aurelian:La cat de optimist te stiu eu,ti-a mai ramas vreo dorinta de indeplinit?:)) Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Am momente in care dorintele sunt extrem de multe dar, nu dupa mult timp realizez efemeritatea materialismului:( si-mi dau seama ca gresesc si sunt lucruri cu mult mai importante. Cernand dorintele raman cu aporicimativ 3, dar pe care nu le pot destainui :D
    P.S. Unul il pot spune: Basarabia, pamant ROMANESC!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh,e firesc sa nu te destainui pe blog(sau oriunde).In plus,raspunsul il stiam in linii largi,voiam sa subliniez doar faptul ca esti o persoana extrem de pozitiva.:D Alina

    RăspundețiȘtergere